MMehtapceylan Tutaste_ evet evet beklesinler biraz daha benimde yarın kontrol var ve uyuyamıyorum 😬doktor ne diyecek bakalım
Tutaste_ MMehtapceylan yolmben kendım istedım bıraz ama ıylesme süreci bebeğe bakabilcemmi sütüm gelcekmi bı ton derdı var ameliyathane ortamı fılan 🤷
MMehtapceylan Tutaste_ Rabbim kolaylığını verir inşallah Sağlıklı bi şekilde yavrunu alırsın kucağına 🥰😇
MMehtapceylan Tutaste_ evet evet doğru tabiki iki doğumun da kendine göre zorluğu var elbet Olsun çok düşünme ya toparlarsın hemen bebeğine de yetersin insanlara karşı kulağını tıka ben öyle yapicam 🤣
gulcicek0 ElifSencan123 kanlı akıntıydi anlıyorsunuz zaten ben ahududu yaprağı çayı içtim hurma yedim bütün evi tek temizledim indir kaldır tarçın suyu içtim 38+1 ilk suyum sonra nisanim geldi ertesi gün doğurdum
MMehtapceylan Tutaste_ Evet ya tabiki benimde ilk doğumum olacak Şimdi insanlar iyice cahil görecek her kafadan bi ses herkes bişey demeye çalışacak tam çıldırmalık
Tutaste_ MMehtapceylan aynen oyle. Bakalım ben allahtan herkese uzagım kımseylede telefonşa konusmıycsm ohhhkafam rshat