Cansu-2600 Tutaste_ Ay valla öyle içimden seni gidi topal diye şarkı söylüyorum 😁😁😁 Tuvalete gidip gelince nefes nefeseyim oysaki 1+1 ev görende böyle uzunca yürümüşümde tuvalete gitmişim sanar ,🙈 Ne kadar kaldı sizin uygulamaya göre ?
Tutaste_ Cansu-2600 aynı benımdr 1+1 temizlerken yoruluyorum bügeçen dedim ne pok edicrktim biraz daha büyük olaydı evimiz 😀😀😀 Oturdugum yerden İlk kalkınca boyleyim 😀😀😀
Kevser_1 Tutaste_ aynı haftadayiz bende hissettiğim bı sancı da yok ama nst de çıkıyor bilmem artık 🤷
Cansu-2600 Tutaste_ Aaa öylemi inşallah çok güzel bir şekilde rahat sağlıkla sihhatle kucaginza alırsınız 💕 Benim suanlik normal gözüküyor o yüzden ayın 23üne kadar beklicez tabi o zamana kadar gelmezse
gktgmom Karanberkin kanamanız nasıl oldu bende kanamayla hastaneye gittim normalden sezaryene döndü doğumum su gibiydi benim kanamam durmadı
Karanberkin gktgmom adet kanı gibi taze kandı nişan mukuslu oluyor ya öyle değildi hatta doktora gittim sebebini anlamadılar ertesi gün doğum oldu zaten sancılarım da vardı
gktgmom Karanberkin benimde öyleydi kıpkırmızıydı ve sanırım suyumla beraber geldi çünkü o kadar çok aktı ki evde durduramadım apar topar hastaneye gittik bütün kontrolleri yaptılar ama nedenini bulamadılar doktorumda ne seni ne de bebeği riske atamayız dedi ve acil sezaryene alındım sizin doğumunuz nasıl oldu durmayan bir kanama mıydı
Sedaerva03 Kızlar ben pazartesi çatı muaynesi oldum daha sonrasında ertesi gün akşama kadar kanlı akıntım oldu daha sonra durdu nişan gelmesi dediğiniz böyle mi oluyor acaba
Tutaste_ Cansu-2600 insallah sizde alırsınız saglıklı sıhatli. Rahat dogumun olsun ınsallah bpl bol squat spor yap
Sedaerva03 Tutaste_ konuştum nst çekil dedi çekildim düzensiz sancılarım vardı 1 cm açıklığım vardı birde nişan gelmesi büyük ihtimalle dedi ama bazıları da çatı muayenesinden sonra oluyor diyor kafam biraz karıştı açıkçası
Cansu-2600 Tutaste_ Amin inşallah bakalım. Aynen yarın akşam kontrolüm var bı kaç bişey danisicam doktora sonra hepsine yuklenicem artık Allah ne verdiyse. 😁