gulcicek0 Tutaste_ nişan Sabah saatlerinde geldi ertesi gün öğlen 2.00 gibi doğurdum ama full sancı hepsini de evde çektim
Anne2829 Tutaste_ şuan ikinci gebeliğim ☺️ilkte sabah nişan geldi öğlen doğum yaptım tam 38. Haftada 🫶🏽
ElifSencan123 gulcicek0 Nişanınız nasıldı peki tarif edebilir misiniz biraz bende 39+5 oldum ama ne gelen var ne giden
Tutaste_ Daisyy000 herkeste değişiyo demekki benim sezeryan olcak ayın 10unda ınsalah yetişirse sancım var geceleri ve sabah
Tutaste_ Cansu-2600 bemim belim agırıyo bazen ve karnım sertleşiyo bide toparlanıyor asa indi biraz karnım
Cansu-2600 Tutaste_ Benimkide sağ tarafımda çok toplanıyor kendini semsert yapıyor oda belirtimi oluyor
Cansu-2600 Tutaste_ Eyvah eyvah ben bilmeden kasılmalarım oluyomus ya 😁😁😁 vajinama baskı yapıyor bazen böyle sanki afedersiniz ama bıcak sokuyomus gibi oluyor
gktgmom Karanberkin kanamanız nasıl oldu bende kanamayla hastaneye gittim normalden sezaryene döndü doğumum su gibiydi benim kanamam durmadı
Birtutambebek Tutaste_ öğlen gibi geldi gece sancım başladı sabah doğurdum ama her kadında ve her doğumda farklı olabiliyor
Aras_momy Tutaste_ 37+4 de geldi 2 gün sancı çektim kanamam da vardı açılmam yok diye sezeryana aldılar 🥲
Cansu-2600 Tutaste_ Teşekkür ederim bakalım ne zaman gelicek beyefendi her tuvalete gidişimde nişan bekliyorum bende acaba geldimi ne zaman gelicek vs diye sizin geldimi ?
Sedagoktugg54 Tutaste_ 1 hafta önce nişan geldi 37 haftalığım regl sancısı gibi sancılarım var henüz doğurmadım 😊
Tutaste_ Sedagoktugg54 benimde oyle regl sancısı gibi var şu yalıma kadar regl sancısı bılmezdim ogrendim 😀😀