Cemre44 Merhaba bu siteyi kullanıp ürün kiralayan oldu mu babyjörn kanguru alacaktım ama çok pahalı. Bu sitede uygun fiyata kiralama Var ama güvenilir mi bilemedim. Deneyimleyen oldu mu
newmommmyy2 Cemre44 bende oradan kanguru kiralayacağım çok araştırdım güvenilir bir yer ama tabi yine siz bilirsiniz
myavocado Cemre44 yakın arkadaşım bu radan elektrikli ana kucağı filan kiralamış, sorun yaşamamış bana da tavsiye etmişti ama ben henüz kullanmadım siteyi. Bence güvenilir, ihtiyaç olduğunda kullanacağım ben de.
Nurkcy Cemre44 Dolap uygulamasına baktınız mı acaba. Kiralamini de. Aylık ödemesiyle hemen hemen satın alabileceğin fiyata denk geliyor galiba ben dolaptan geçen yıl 600 e aldım. Babyjörn marka kaliteli temizdi hemde. Geri ordan sattım sonra. Daha karlı.
rosatue Cemre44 Siteyi kullanmadım ama babyjörn mini çok kullanışlı. İlk gebeliğinizse alsanız da olur sonra da kullanırsınız. Eğer size ters gelmiyorsa dolap uygulamasına da bakın derim.
Cemre44 newmommmyy2 ödeme sistemi tam olarak nasıl biliyor musunuz karttan biz anda tüm rakamı mı çekiyorlar yoksa taksit taksit mi ödeme oluyor
newmommmyy2 Cemre44 daha henüz herhangi bir kiralama yapmadığım için bilmiyorum ödeme sistemini maalesef ama her sitede nasıl oluyorsa burasıda öyledir büyük ihtimal
denizleo09 Bende o siteden kanguru kiralayacağım ücreti aylık alıyorlarmış Instagram hesaplarında anlatıyorlar