ezgickm Melikeakkc canım test aldım tekrar yarın elimde olacak iki gün geçmiş oldu bakalım varsa inşallah daha net çıkat bu sefer emin olurum diyorum 🙏😅
ezgickm anneolmayolunda59 canım ben testi yaptım tam kalkarken farkettim regl oluyorum 6 gün erken geldi dolayısıyla testte de birşey çıkmadı
anneolmayolunda59 ezgickm bende adet olunca soğan kürüne başlıycam bence sende başla canım çok faydaları varmış bende pkos var
ezgickm anneolmayolunda59 inşallah gönlünden geçtiği gibi olur ❤️ benim bu durum beklenmeyen birşeydi aslında planlı bir gebelik şimdilik düşünmüyorum artık bu regle dönerse tamamen 🙏 çok teşekkür ederim
ezgickm anneolmayolunda59 bu arada yine silik çizgi çıkmış sana yzdıktan sonra artık inanmıyorm bu testlere😅
ezgickm anneolmayolunda59 ya çok tuhaf adetime daha 6 gün var acaba yerleşme kanaması mı yaşadım diyorum ama gün içinde artarsa zaten o değildir diye düşüncem olmazsa pazartesi kan vereyim ya özele gidemem uzakta biraz hastane🥺
ezgickm anneolmayolunda59 dayanmadım bir tane daha yaptım alttki ilk idrarla yaptığım Ay bilemedim şuan gelen bir kanama da yok tekrar ya @ucigdem @Elifff2112
anneolmayolunda59 ezgickm bende pazartesi kan vericem bekleyelim bakalım canım inşallah hayırlı haberler alırız
ucigdem ezgickm emın olmak ıcın kan ver canım Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırısn 🥰
Nazo_avlu ezgickm hayalet çizgi var kan versenız net sonucu alırsınız hakkınızda hayırlısı olsun var gibi
ezgickm ucigdem regl oldum 4. Gün bitti bitiyor ama mide bulantım ve uyku halim var test yaptım delirecek gibiyim 😅 hiç inanmıyorum üstüne görme denilen şey gerçekten var mı olabilir mi ya