Ben en son 20 temmuzda adet gördüm hiç olmadı geri pcos var diye oluyor diye düşünüyordum ama gebelik varmış neyse ben bunu yeni öğreniyorum acile gittiğimde ertesi gün doktora gidiyorum orda kese var bebek yok deniyor 2 hafta sonra tekrar gel diyor aama ben diğer gün kendi doktoruma gidiyorum o da gebelik sağlıklız diyor bir hafta sonra birdaha kontrol ol diyor birdaha kontrol olduğumda o doktor da bu sağlıksız gebelik yok kürtaj olacak gel alayım diyor bende kürtaj olmamak icin maydonoz suyu içtim birde cildiyeye gittim o da küçük bi torba serum yazdı ama içinden agri kesici ve alerji için ilaç enjekte ettiler sonra ben kürtaj olmamak için adet sökütücü aldım tarlusal ondan da 2 tane yuttum başka kullanmadım ama kanama vs yok hic bi şekilde bana dediler ki o seni zehirler bende özel den randevu aldım kürtaj olmak için o doktr da dedi ki bebek var ama ölmüş dedi iyice muayene ettiğinde bebeğin kalp atışını gördü ama şuan 6+5 haftalık bu tarlusalın yada o serumdaki ilacın bebeğe hasar verip vermeyeceğini gsranti veremem dedi korkuyorum beni suçluyorlar hic böyle durum yaşayan var mı lütfen yazın