hakinh Hepsiburada bir indirimde.gormustum siveno’yu oradan aldım. Henüz kullanmadım. Burada ki yorumlardan iyi ki almışım diye düşündüm. ☺️Bulaşık deterjanı da artık siveno kullanıyorum. Onun kokusuna yeni alsitim 🤭
ggmom PinkBerryy ikisi de temiz içerikli kampanyalarına göre dönüşümlü kullanabilirsiniz . Granüllerle sürekli yıkamak makineyi tikayabiliyor genellikle beyaz esyalarina yıkamak için yeterli bence. Artı olarak baby me leke çıkarıcı spreyden de çok memnun kaldım fiyatı da uygun tavsiye ederim
Gkya tugcemom_ bende bunları aşdım birde yumuşatıcı oda dalin ama si ben onun kokusu ağır olduğu için yumuşatıcın önüne geçti
EdaCanAlp Beyaz sabunu rendeledim ilk çocuğumda da 2 yaşına gelene kadar öyle yaptım çokta memnundum. Şimdi aynı şekilde rendeleyip kullanıyorum
Fatma_Fatma EdaCanAlp bu beyaz sabunu da leke çıkarıcı gibi kullananlar var bende beyaz çoraplar da denedim gerçekten de işe yarıyor
Fatma_Fatma PinkBerryy ben incia aldım temiz içerikli diye ama sürekli ona sipariş vermekle uğraşamam ilk 3ay kullanırım sonra siveno yada duru granül almayı planlıyorum eltim kullanıyor duruyu çok güzel kokuyor
Fatma_Fatma kubrabayraktarr siveno nasıl kokuyor güzel mi. E bebeğin leke çıkarıcısı mükemmel ben denemek için aldım eşimin eski lekeli tişörtlerine sıktım halıdaki eski lekelere sıktım çok güzel çıkartıyor lekeleri ilk seferde çıkmayan eski lekeler 2seferde kesin çıkıyor e bebeğe gittiğimde Stok yapacağım
Missgod Fatma_Fatma öyle parfümlü bir kokusu yok tuhaf ama ben sevdim en azından incelemelerde temiz içerk çıktığı için içim rahat kullanıyorum