Kızlar selam, şimdi kafama bir şey takıldı. Ben geçen hafta cumartesi gittim kontrole. Uygulamada sat a göre 6 hafta 1 gün gözüküyordu ama kese 5 hafta 5 gün ile uyumluydu 3 gün oynuyor çok önemli değildir herhalde neyse. Kese göründü 9.60 mm gibi bir şeydi ama bebek görünmedi.
Beni iki hafta sonra çağırdı herhangi kötü bir şey demedi ben şunu merak ediyorum.
Öncelikle ben 5. Gün gecikmem de test yaptım silik çizgiydi ama predictor du ismi sanırım şu adet öncesi 7 güne kadar olan daha hassas olan var ya o, şaşırmıştım hatta 5. Gün ve daha hassas net olurdu diye (mesela ark battan 3 gün önce normal erken gebelikle yaptığında böyleydi adet günü ya da 1. Gün gecikmesiydi galiba tam çift çizgiydi)
Acaba benim geç döllenmemi? Ondan mı böyle?
Diğer sorum ise şimdi bebek yok ya ama mesela ben şimdi gidince ya 7 ya da 7+3 olacak şimdi bebek görsek te bu hafta ile mi uyumlu olacak? Bebek daha oluşmadığı için mi görünmüyor mesela bezelye kadar diyor ya ama haş haş mı olacak o olayı çözemedim ben ? Bebek oluşunca geriden mi gelecek yoksa hemen o arayı kapatıyor mu? Ay sorumu anladınız mı ya😂
Bu arada sat16 Ağustos 💕🥰