Hera34 Kızlar merhabalar 26 Ağustos son adet tarihimin ilk günü ve Adet olmam gereken günden 10 gün geçti Günde test yaptım çıkmadı Belirtiler Sık idrara çıkma Mide ağrısı Göğüslerde hassasiyet Bu kadar Biraz daha beklemeli miyim
ylmz97sema Hera34 hımmm bende son adet tarıhım 8 eylılde hasta oldum 17 Eylül’de çıktım bı daha hasta olmadım ama bugun akıntılı lekeleme geldı sabahtan berı bakalım kesılcek mı
anneolucam Hera34 benim 2 gün gecikti bilerek bekliyorum 10 gün oldu nasıl duruyorsunuzz ben artık yarın test yapıcam dayanılacak gibi değil benimde şiddetli bel ve bacak ağrım var kasıklarımdaki dolu ağrı gitti hiç yaşamazdım bel ağrısı nasip bakalım inşallah güzel haberler alırız🙏🏻
ylmz97sema iremm00 hyr cnmm adetım düzenli hıc gecıkmıyor zamanında geliyor bu ay bı değişik anlamadım
Hera34 anneolucam amin inşallah nasıl durdum bilmiyorum biraz iş yoğunluğum vardı zaten fark ettiğim de 5 gün geçmişti iki gün daha bekledim kaset test yaptım çıkmadı Umursamadım Bugün 10. Gün yarın test yapacağım yine
edis22 Hera34 adetin hep düzenlimi? Geç döllenme olma ihtimaline karşı bekle bi kaç gün daha. Benimki 10. Günde bile tek çizgi çıkmıştı
Hera34 edis22 evt genelde düzenli uygulamada olacağım gün oluyorum ama bu ay olmadım 12 gün gecikti şuan