Tugba9106 Gün saya saya,artik zanan durdu gibi. 35 haftalk oldum. Sezeryan doğm olacak hayirlisiyla .
Semasvtkn Tugba9106 aaa aynıyız haftamız aynı ama benim sezaryen mi normal mi daha belli değil bakalım nasıl gelmek isteyecek☺️
Emineeylul-eren Asmklc bnm de 8 gün ama bugün yarın doğar inşallah sancılarım başladı yalancı sancım var 😀😀
melegim_0822 Emineeylul-eren ilk gebeliginiz mi yalanci sancı olduğunu nasıl anladınız benim ilk 29+2 yım. Ya erken doğarsa diye düşünüp duruyorum hep. Erken doğum normal yolla normal sancıyla olabiliyor mu acaba bilginiz var mi
Semrautu Emineeylul-eren yalancı sancılarınız nasıl oluyor acaba ben bir acı ağrı hissetmiyorum belli ama mesela bel ağrım kuyruk şokumu ağrım başladı bebek arada böyle toplanıyor karnımda sivriltiyor sanırım sancı diye düşündüm
melegim_0822 Asmklc son 75 ilk bebeğim çok heyecanlıyım bir an önce doğmasını istiyorum minigimin sağlıkla zamanında gelsin tüm yavrular♥️💞
Dilansmr21 Asmklc uygulamaya göre son 53 ama normal doğum kendisi ne zaman gelmek ister bilemem zamanında alalım bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde inşallah
Selothatun Felekk ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ve yürürken baskı hissediyorum o kadar 🙃 gelen giden bişey yok henüz (sancı, nişan,su)
Emineeylul-eren melegim_0822 3. Gebeliğim adet ağrısı gbı bi ağrı oluyor 10 dkkada bi sancı geliyor sonra o 5 dkkada bir olunca normal doğum sancısı oluyor
Merve-dmr Nurak benimde ikinci ilk 22 haftalık erken doğum oldu 🥺 normal doğum olmuştu o yüzden az çok başıma gelicekleri biliyorum çok şükür hiç doğum korkum yok bebeğim sağlıklı olsunda 🤲🏻🥰