100924 Yasko-y evet gerçekten ne ara bu kadar az kaldı bende anlamadım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🥰
Merve-dmr Nurak benimde ikinci ilk 22 haftalık erken doğum oldu 🥺 normal doğum olmuştu o yüzden az çok başıma gelicekleri biliyorum çok şükür hiç doğum korkum yok bebeğim sağlıklı olsunda 🤲🏻🥰
gulsah64 1159098263 fena değil 😇 grip olmuşum bu ara zorluyor biraz canım 🥰 erkek bizim cinsiyet. Senin nasıl gidiyor, cinsiyet belli mi senin de
1159098263 gulsah64 kıza benziyor dedi doktor vala bende grip oldum geçti çok şükür dişlerim arada sızlıyor
gulsah64 1159098263 Allahım hayırlısıyla sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin 😇 1 haftadır birtürlü atlatamadim geçecek gibi de değil 😔 ilk gebeliğin mi senin
1Kelebek1 sacmalamakizim bende sezeryan 12.12.24 tarihini düşünüyorum tabi doktorumda uygun görürse erken mi değil mi tereddütteyim biraz bide 24.12.24 tarihi var aklımda siz hangi tarihleri düşünüyorsunuz
sacmalamakizim 1Kelebek1 Ben devlette olucam sezaryen doğumu, özeldeki doktorum 22 aralık uygun dedi, devlette 22 aralıkta gün versin dedi.
1Kelebek1 sacmalamakizim banada 12 aralık biraz erken gibi geliyo ama tarihi çok güzel en uygun tarih sanırım 24 aralık olacak size öyle demişlerse büyük ihtimalle banada öyle söyler hayırlı artık sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah 🥰
EA1201 Ceydanatishka çalıştığım için çabuk geçiyor ya bende keyfini çıkarmaya çalışıyorum bi daha bu zamanlar gelmicek çünkü 😊😊
sacmalamakizim 1Kelebek1 Bence de 12 aralık erken, 24 aralık daha iyi 😊 amin inşallah 😍 sizin ilk gebelik mi 😊
Yapmur06 Akkya-bsra valla bazen çıkacak gibi hissediyorum aşağı doğru kaygı korku hepsi bir arada bekliyorum sizin nasıl geçiyor