Bebekmert 0Mommm 12+3 hiç almadım aksine 52 ile hamile olduğumu öğrendim şuan 49 oldum kusmaktan dün tartıldım daha
Yaseminkayaa gaydirigubbakcemilem bebeğin gelişimi nasıl ben ilk defa bu hamileliğimde 3 ay boyunca yarım kilo aldım almadım panik oldum acaba gelişimi nasıl oldu diye benim 4. Çocuğum ilk 3 çocuğumun hepsinde 5 aya kadar 5 kilo alırdım korktum biraz
gaydirigubbakcemilem Yaseminkayaa benimde 2. Gebeliğim ilkinde 5 kilo almıştım doktoruma sordum gelişimi güzel dedi benimki kilo almadım dedim alırsın kilo iyi bişey değil zaten dedi
Serap5561 Valla bünyeyle alakalı bence ben 13 haftalık 4 kilo almışım şimdiden ama kendim de normal görüyorum ilk gebeliğinim de 25 kilo almıştım
Seherkarakoc 20 haftaligizz sadece 2 kilo 😔 üstelik 45 kilo ile hamile kaldım doktorum doguma kadar en az 10 kilo alman gerekiyor dedi
Mervealya1992 Seherkarakoc uzulmeee bende 45le hamıle kalıom ilk bebemde 20 kg aldım bı anda 7aydan snra bır artıyor kılo artısı anlatamam
Mervealya1992 0Mommm işk bebemde cok kılo akdımda bunda bılmıyorum 4ayımdaym 5kg almısım yıne cok herhalde 😂 45le hamıle kaldıgım ıcın sorun etmıyorum
sebnemmnurl 14.haftamdayım 3 kilo almışım,hamileliğimin ilk gününden beri hep açım hiç doymuyorum valla 😂😂