anneoluyormm Tulayeyup ben 32 de hazırladım su an 37+6 dayiz. Allah korusun herşeye hazır olmak lazım aceleci olabilir bebeler.. elimiz ayağımıza dolasmasin hazır olmanızda fayda var bence
Hafizeipek tazecikanneee valla günde 20 kişi arıyor bu çocuk doğmadı mı diye 😂 görümcem yıllık izin kullandı İzmir e geldi hala olcak diye kızın yıllık izni bitecek hala doğmadı 😂😂😂
tazecikanneee Hafizeipek ben bile senin doğurmanı bekliyorum be 👊🏻😂 korkuyom senden önce bizimki gelcek 😂
Hafizeipek tazecikanneee zaten çevremde bitek ben kaldım doğurmayan aslında hepsinden önce doğurmam lazımdı 😂😂😂
Hafizeipek tazecikanneee ben daha napayım acaba hergün evi temizliyorum sapık gibi 😂😂😂 hareket ettikçe sancı gelir diyorum insanın sırtı da mı ağrımaz süpürge yaparken 😂😂😂
tazecikanneee Hafizeipek haydaaaa 😂😂😂 seninki inat etmiş kızım sen bekle anne biraz daha takıl ben ne zaman istersem diyor sana resmen 😂
Oznr Hafizeipek ah kiyamam ayni bende oyleydim. Hatta esim espiri yapmisti hamile değilmişin kiz diye 😀😀
UykusuzAnne Tulayeyup Ben 29.haftadayım şimdiden hazırlıyorum gerçi bizim erken doğum riskimiz olduğu için tedbir amaçlı erken davranıyoruz ama siz de şimdiden hazırlarsanız hiçbir zararı olmaz aklınızdan 1 iş çıkmış olur en azından 😊