Zehrayiim oğlum 17 aylıktı doğum yaptığımda şuan oğlum 30 aylık (2 buçuk yaş) küçüğüm 1 yaş 1 aylık, zorlukları oyuncak kavgaları, oturma yeri kavgaları, ayakkabı giyecek kavgaları 😁😁 dışarı çıktığımda civciv gibi ayrı yerlere dağılması ikisiyle zor başa çıkıyorum o yüzden tek kolay kolay çıkmam, ha en önemlisi beni paylaşamamaları, büyük olana ilk lohusa zamanı çok ilgisiz kalmıştı küçüğün gaz süreci hastalık süreci olmuştu hastanede yatmıştık falan baya ayrı kaldım ihmale geldi, ama geçti çok şükür olabildiğince denge kurmaya çalışıyorum desemde zor, güzel yanlarından en hoşuma gideni de birlikte birbirlerine daha şimdiden destek olmaları büyük olan küçüğüme genellikle destek olan tarafta yani kıskançlık krizi tutmazsa öyle güzel sahip çıkar öper sarılır insan eriyor gidiyor, genel olarak ikiside aşırı hareketli olduğu için evin temizliğinde çok zorlanıyorum, onu da saldım gitti, evet zor süreç ama gerçekten dediğim gibi oturup onları izleyince iyiki diyorum birbirlerine destek olup büyüyüp gidecekler, ben tek çocuktum o yüzden ikincimi ikiz gibi peş peşe büyütmek bana zor olsada genel bakınca güzel oldu diyorum