burcutoo Sab16 benim 21-22 gibi ortaya çıkmaya başladı. Genelde bir şey yedikten sonra hareketlenme oluyor. Ama rahatsız olduğunda da dürtüyor artık. Uyurken pozisyonumu beğenmediğinde vs. Yakında gelir hiç endişe etmeyin güçleniyor bebişiniz ☺️
helloandhello burcutoo benim bazen çok hareketli oluyor bazen bakıyorum tık yok onun için doktora bile gittim 2 haftaya iyice hissedersin dedi 😊20+5 haftalığım
Alyask ceren-123 bizde 23 haftalık olduk ikinci gebelıgım hareketlerini baya hissedıyorum özellıkle sabahları ve akşamları hayırla alalım kucağımıza insallah sağlıkla gelsınler
Aysehakannn ceren-123 ceren-123 ay biz sizinle aynıyız bizde dün 23 haftalık olduk 🫶🏻 bebişinizin kilosu falan nasıl ve cinsiyeti ne 🩷
Aysegebes 35+2 olduk bizde. Artık son ay geçmiyo. 20 li haftaların tadını çıkarın bence arkadaşlar 32 sonrası çok zor 🥹🥹🥹👼🌼
Nilbebek27 ceren-123 24😍 +2 kilo ağırlaştım biraz göbeğim de çıktı kusmalar azaldı hareketleri baya baya iyi sertleşti :)
ceren-123 Aysehakannn bebeğim kız en son gittiğimde kilosu 411 gramdı 20.haftada yani ay sonunda tekrar kontrolümüz 🥰 Sizin kaç kilo cinsiyeti ne 🙂🎀🩷
Yagmurcylal Hasret3449 detaylı için 14 ekime randevu aldım… Cinsiyet 16. Haftada yüzde 70 kız demişti 20. Haftada kız dedi ☺️
Hasret3449 Yagmurcylal benim 12. haftada %90 kız dedi 16. haftada erkek denildi 18. haftada tekrar kız denildi 20. haftada kesin erkek dedi artık neye inanacağını bilmediğim için detaylıyı bekliyorum🤣
Yagmurcylal Hasret3449 bana 12. Haftada pek bişey demedi ama 20. Haftada çok net dedi 16 da da kız demişti bilmiyorum bende herşey olabilir tabi siz ne zaman detayliya gidiceksiniz