babyiscoming_ Kızlar var mı aynı haftada olanlar neler yapıyorsunuz zaman hiç geçmiyor sanki gibi geliyor 🥰 haftaya 20.haftamda detaylı ultrasona gireceğiz 🤲🏻🐥
Ayaz_Aybars_mom babyiscoming_ 1 gün var aramizda uygulamaya gore 😊 ama sezeryan olucagi icin erken gelicek
Mervealya1992 babyiscoming_ 18+0 bana gorede cabuk gecti sankı yaaa zaman gecmes. İstiyorum dogum yaklastıkca 2. Doqumda az cok basına neler gelcegnı bılıyor ya ınsan😂😂
babyiscoming_ Dfnsyn çok şükür sıkıntı yaşamadım canım bazı ufak tefek karın kramplarım oldu bebek ve rahim büyüdüğü için ama çok fazla dayanılmayacak gibi değildi hatta 17+3 de ufacık bebeğin seyirmelerini hissetmeye başladım güzeldi 🥰🥹
100118e mrblar bizde bugün 19+0 olduk aynı günündeyiz sağlıkla gelsinler inlsh evt benim için de zaman hiç geçmiyor bir ayn önce kavuşmak istiyorum 🥹
100118e babyiscoming_ ikinci gebeliğim bazen hissediyorum 🥰 bir oglum var bide kız bekliyorum şuan rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥️
Melisaatik Merhabaa 🐣🐣 bende 19 hafta bugun olduk ikizlerimle çok şükür 🐣🙏 Hareket hissediyormusunud ben hala hissedemiyorum sadece seğirme..
babyiscoming_ Melisaatik merhabalaarrrrr evet bende seğirme şeklinde hissediyorum ama bir tık daha belirginleşti sanki inşallah tekmelerini hissetmeye başlarız en kısa zamanda🥰
Melisaatik babyiscoming_ inşallah nasıl bi his olduğunu da bilmiyorum bilsem hazırlıklı olucam neyle karşılaşıcam ilk hareket ne olacak vs. Vs. Diye sürekli düşünüyorum
babyiscoming_ Mervealya1992 ilk olunca başımıza geleceklerden habersisiz tabi😂😂😂 hepimizin kolay doğumu olsun aminnn
Mervealya1992 babyiscoming_ başlar bıldıgın tekme 2 3 gun onceye kdr balık süzülmesi gibiydi sımdı tekme atıyor artk sukur sizinde ilk olduqu ıcın yakındır cok guzel bıseyyy Allah herkese kolay doqum nasip etsn🫶🏻🤲🏻
fdn25 babyiscoming_ bizde 18+4 üz sağlıkla kucağınıza alın inşallah😍 bide birşey sormak istiyorum acaba sizinde ölçümlerde haftasına göre büyük çıkıyormu bebeğiniz?
babyiscoming_ fdn25 aminn inşallah sizde 🧡evet 1 hafta önden gidiyordu en son şuan nasıl bilmiyorum tabi 🥰