Iraz Kızlar idrar rengi açıksa erkek koyuysa kız diyorlar doğrumu bu ? Benim oğlumda idrarımı çok tutsam bile açıktı rengi mesela sizde durumlar ne
Iraz Betul-97 bilmiyorum canım merak ettim cinsiyeti belli olanlar keşke yorum yapsa da fikir sahibi olsak
Betul-97 Iraz Kızım oldu ama su çok içtiğimde idrar rengi açık oluyor az içtiğimde koyu oluyordu cinsiyetle ne alakası var
b-bg Princess_momm cinsiyet öğrenmek için 11 haftadan 13 haftaya kadar 6 doktora gittim çok sabırsızdım ama bu söylenenleri karbonatı falan mantıklı bulup denemedim hiç kaç haftalık sizin
Princess_momm b-bg 12 haftalık🥰 doktor 16 da gel diyince insan merak ediyo beklerken ama tabiki doğru olmuyo genelde 🥴
b-bg Princess_momm ikili testte 2’li free beta hcg 50 altıysa erkek üstütse kız diyolar bende tuttu ama doğru mu bilemiyorum
Princess_momm b-bg şimdi pazartesi ikili testimin cevabı çıkıcak o zamanda doktor iyi yada kötü der bu detayı söylermi acaba?
b-bg Princess_momm yok doktorların söylediği bişey değil bu halk arasında konuşuluyor bende biyerde okumuştum