papatya2412 Varmı bizim gibi 30uncu haftaya giren zaman geçmiyor sanki baya ağırlaştım 2 cocuk ta olunca zorlanıyorum.. Sizin nasıl gidiyor?
babygst papatya2412 30+2 mide yanmalı bol tuvaletli 10 aylık diş dönemi bebe 5 ten beri yutmaya çalışıyor um
Miniklerinannesiyim papatya2412 30a girmedim ama haftaya bende 30a giriyorum cok Şükür 🥲🤣 kac Gr bebeginiz yada en son gittiginizde kaç Gr olmuştu
aaydingulsahhh papatya2412 30 u bugün geride bıraktım 31+0 genel olarak ayaklarımın yanmasından şikayetçiyim.. mide yanmasını 1 aydır bir ilaçla durdurdum çok şükür. Ama bir çat ağrım var anlatamam sağımdan soluma dönemiyorum kalksam 5 6 adımı yeni yürümeyi öğrenen bebek gibi adım atıyorum canımdan can gidiyor .. çatımdan da bazen çıtır çıtır kemik sesi geliyor . 2 tane sezaryenim var onlar da ben çat ağrısı nedir bilmedim. Bu beni çok zorluyor dün akşam ağladım eşime doğsun istiyorum artık diye 😔 2 çocuk sorumluluğu olunca yordu beni bu gebelik
bhtrolcay papatya2412 bizimdr 30.haftamız hala nasıl buralara kadar geldik şoku🥹 onun dışında bol karın sertleşmesi ve mesane bölgesi sıkışmasıyla devam ediyor aslında zorlandığımız haftalara giriş yaptık sanırım😊😊
dorugun_annesi1 Miniklerinannesiyim 28 haftalıkken gitmiştik kontrole 1117 gr dı. Ayın 17 sinde tekrar gideceğiz 32 haftalık oluyoruz o zaman allah izin verirse bakalım kaç kilo olmuş oğluşşş
papatya2412 Miniklerinannesiyim 27+4de 1170gramdı çarşamba gidicem bakalım ne kadar olmuş oğluş ☺ sizin nekadar
papatya2412 aaydingulsahhh al benden de okadar hele ki akşamları patlayacak füze gibi oluyorum resmen iki çocukla hamilelik zor oluyor inşallah vakit çabucak geçer de ağrılardan kurtuluruz🥲 ozamanda 3 bebeyle napcaaz🤣😁
BerivanLina papatya2412 bizde bgn 30. Haftaya girdik ☺️ bebek alta asiri baski yapiyor surekli tuvalete cikma istegiyle bogusuyoruz 😂 ve agirlastim iyice bence cantalar simdiden hazirlanmali 😂
Bidemet Bizde 31 olduk bugun hersey yolunda suan sadece enerjim sifir 🥲yatarken sağımdan soluma dönemiyorum doktor cok su ic dedi ama sürekli tuvaletteyim bu durum beni bezdirdi ve neredeyse çoğu kıyafetim bana olmuyor 😐
papatya2412 Bidemet bende dönemiyorumm sağımdan soluma dönmek 2 dakikamı falan alıyor eşim de dalga geçiyor artık ağır vasita diye 🤣🤣
Begum- Bizde 30+3 olduk bugün. Dikkat edin kızlar soğuk algınlığı salgını var . Ben öksürük, halsizlik ve ishal olduğum için 3 gün hastanede yattım. Çok zordu
papatya2412 Begum- bende yakalandım malesef 2 hafta önce ağrılarım geçti ama öksürük burun akıntısı mahfetti beni🥲
Miniklerinannesiyim dorugun_annesi1 maşallah ben en son 25te gittim 900 gr dedi cok merak ediyorum şimdi yemem de fazla yok tedirgin oluyorum🥲
dorugun_annesi1 Miniklerinannesiyim maşallah haftasına göre iyidir bence bize az geliyor gibi oluyor ama ideal. Zaten son ay fazla kilo alıyor diyorlar
Miniklerinannesiyim papatya2412 en son 25te gitmiştim canım oda 900 Gr demişti şimdide meraktan catlıyorum randevu bulsam gidicem de bulamıyoum🥲
dorugun_annesi1 papatya2412 doktorunuz kilosuna bir şey dedi mi benimde 28 haftalıkken 1117 gr dı iyi dedi ama bana biraz az geldi sanki
aaydingulsahhh papatya2412 kız brn bakmaya razıyım şuan Bi bana taşıyorum.. doğsun abileri 2 tane olacak 2 agu 3 gugu babası konu komşu derken büyür gider böyle karnımda herşeye engel zorluğu bir bana 😃doğsun da herkes görsün anasınınkini.. kocam rahat rahat yatıp uyuyor ya bir ağzına çakasım geliyor..
Bidemet 30+5 de gittiğimde oğlum 42 cm 1900gramdı 27+3 de gittiğimde 1200 gramdi doktorum bana biraz iri bebek dedi
Miniklerinannesiyim dorugun_annesi1 orası öyle kızımda 36da 2200dü 38+3 te 3.200 dogmuştu ama kızımda zayıf diye iyi yemiştim bunda nasıl bilmyorum o yüzden dikkatte etmiyorum
Sevo0606 30+6 midem çok yandı dün ve bel ağrısı da var biraz ağırlaştım geceleri uyuyamıyorum 😂 ama Bir 30 hafta daha olsa itiraz etmem yeter ki sağlıkla gelsin kızım… magnezyum kullanıyor musunuz bur arada ya da hangisini kullanıyorsunuz