Edaakdemir21 Kızlar 38 haftalık hamileyim 10 gündür sol elim uyuşmuş EKG çektik birsey yok şükür geceleri ağrısından uyuyamıyorum gebelikten kaynaklımı acaba
GamzeOnderTasal Edaakdemir21 bende el uyusmasi yasiyorum ama sag daha cok oluyor benim. gebelikte sislik oluyor ablamda da oldu ama sisiyor ve uyusuyo, sabahlari daha cok elimi kapatamiyorum ya, bi cozum bilen var mi bekleym burada
Ezgigznn_88 Edaakdemir21 canim benim gebelik öncesi olmuştu korktum baya hata Dr gittim boyunda kireçlenme var oyuzden kolunada vuruyo demişti
Fatmanurakbltttt Edaakdemir21 ben diyabetliyim normalde zaten ayağım bacağım elim kolum uyuşuyor. Hamile olduktan sonra daha çok sağ elim uyuşmaya başladı
matmazelinbeybisi GamzeOnderTasal benim şekerim çıkmıştı ya o uyuşmalardan sonra şekeri bıraktım düzeldi ☹️
tayincibies Ben de sağ elimde aynısını yaşıyorum. Dirseğimden parmak uçlarıma kadar uyuşuyor hatta gece uykumdan uyanıyorum. Magnezyum kullanmaya başladım 1 haftadır ama ara ara yine oluyor çok gıcık bi durum maalesef😫
GamzeOnderTasal matmazelinbeybisi sekerim yuksek degil, son iki haftam haliyle odem artti, magnezyumu aylardir zaten kullaniyorum, bana baska cozumler lazim elim aciyor 😂
edshnnn- Aynı sorunu ilk doğumumu yaptıktan sonra yaşadım sabahları ellerimi açamazdım biberon kapağı bile açamazdım bi süre sonra geçmişti şimdi ikinciye hamileyim bende 37+3 günlük 2.3 gündür aynı şekilde uykuda kolum ağrıyor elim uyuşuyor gebelikte Karpal tünel diye birsey varmış o sebeb oluyor zamanla geçiyor
GamzeOnderTasal Evet karpal tunel sendromu, gebelikte normal, doktora dedim tamam dedi sadece 😂 ilkinde uyusup gecerdi bunda aksama kadar devam ediyor, masajdi buzdu gibi hani kendince cozum bilen var mi acaba
Edaakdemir21 Valla kızlar zaten sabah olunca elimi sıcak suya koymadan hareket ettiremiyorum inşallah doğumdan sonra geçer
Derya7753 Edaakdemir21 belim ikisi de uyuşuyor sabahları kalktığımda parmaklarım felç gibi bide benim sağ göğüsümde bir ağrı var öksürürken sapşururken çok ağrıyor önceden fazla değildi ama bebek büyüdükçe mi nedir anlamadım ağrım çoğalmaya başladı 27+1 haftalığım bende gerilirkn falan ayak baldırlarım kasılıyo çok berbat bişey doktora gittim de söyluycm