Merhaba arkadaşlar hep okuyordum, doğum hikayelerini banada nâsip oldu çok, şükür ama erken oldu biraz çünkü oğlum kilo almadı geriden geldi yaklaşık üç hafta kadar. Pazartesi günü doktorum beni tekrar Perinatoloji ye gönderdi ordaki doktorum hemen bugün yatman lazım ciğer geliştiricileri alıp bebeği almaları lazım dedi bebek valizi elinde bekliyor dedi😇 hemen birkaç eksiğim vardı onları aldım hastaneyr geldim yatrımadılar ciğer geliştiricileri ön iki saat arayla vurdurdum. 1ekim sabahı hastaneye geldim gece üçten sonra birşey yemedim tabiki saat 2gibi beni aldılar ameliyata Doktorum genel mi spinal mi diye, sordu bana sorarsanız o anı görün ben spinal istedim doktorun keşke geneli seçseydik dedi, ama, seçmedim bizim beyefendi makat gelişliydi ya, birde neyse başladılar, önce iğne yi yaptılar sırtımdan İnan’ın hiç acımadu hemen zaten uyuşmaya başladı beş dk içinde de başladılar bebeğimi çıkardılar ağlama sesi geldi bana bir gösterdiler şöyle ama hemen götürdüler solunum sıkıntısı vardı 😕 bebeğimden yarım saat sonra bende çıktkm midem bulandı ilaç verdiler hemen geçti eminim bebeğim olsaydı daha çabuk, toparlanırdım. Lütfen korkmayın biz kadınlar çok güçlüyüz. Ve lütfen canınızı asla, sıkmayın bebeğiniz yanınızdaysa ben iki günde bir görebiliyorum gösteremiyorlar içim çok garip ben çok garibim bebeğimi görmek istiyorum annelik duygusunu tatmak istiyorum kucagıma henüz almadığım için daha tam anlamıyla bağ kuramadım ama biliyorum bir gelse uğruna nefes alıcam artık 😞😞😞 benim hikayem böyle merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsinzi ve okuyan herkesin duasına talibim.rabbim hepinize şu, gibi doğumlar nasip etsin inşallah ♥❤