Twogirlsmother Hnfcls İki isim hiç düşünmedik aslında eşim de bende tek isimli olsun diyoruz ama Belis Ada kulağa hoş geldi teşekkürler ☺️🥰
Minikklerinannesi5 Twogirlsmother bence duru daha güzel ve aralarından anlamı en güzeli o 🌸 Ama çevreye bakarak değil içinize sinen hangisiyse onu koyun bebişi her dakika görecek olan sizsiniz çevredekiler en fazla bir kaç saat 🤗 Sağlıcakla gelsin prenses 💖
Twogirlsmother Aysenurr1 Teşekkür ederim haklısınız aslında kimseye hiç bişey beğendiremeyiz illa ki bi kulp bulurlar önemli olan bizim ne istediğimiz ☺️😍😍
can_su Twogirlsmother Ay hayır asla kaba değil inanın. Kızım ismini okadar güzel söylüyorki hayranlıkla bakıyorum 😍 bence ablasınıda kırmayın 😇
melekmi22 Twogirlsmother güler yüzlü sevinçli mutlu iyi ahlaklı kiz birde ismin enerjisi de çok güzel mesela sakın mutlu uysal güvenilir mücadeleci … gibi gibi enerji tasiyo adi inşallah adının anlamı gibi bir kız olur 🥰
Hnfcls Twogirlsmother ben seviyorum uygun olan iki isimleri soy isminizi de bilemiyorum ama belis ada bana hoş geldi tabiki tercih sizin😊 benim oğlumun ismi berâ asaf uyumlu bir isim yani iki isimlerde uyum önemli bence🤭
Hnfcls Twogirlsmother duru deniz iki isim gibi beliz deniz de iki isim gibi en güzeli benim dedigim🤭😊
clpa Twogirlsmother Belis ve Ilgın çok güzelmiş bende henüz karar veremedim. Eşim hiç bir ismi beğenmedi 🫢
Twogirlsmother clpa Benim de eşim aynı şekilde ne söylesem bir bahanesi var bir tek bunları düşünebiliriz diyor bakalım ☺️ Sizin düşündüğünüz isimler neler 🌸
_Elif27 tugbaoztrk Bende Elisa düşünüyorum Esila Elisa bazen karıştırıyorlar ama Elisa daha bir hoş geliyor sanki Esila ismi çok var ama Elisa pek duymadim