aslaninannesi7 Iydrnjg eşimin ela inşallah oğlumun gözleri de ona benzer 👶🏻🥰 benimki koyu kahverengi 🙂
aslhnkrts9 Iydrnjg eşimin kahve rengi benim ela kızımın gözleri Çakır gözlü dedikleri renkten yeşil gibi 😂
BusrAsil2019 Iydrnjg eşim Yeşil ben kahverengi oğlum babasının kopyası ama göz rengi ben shshs şimdi yine oğlum olacak inşallah onun göz rengi benzer ya
akkaya_1234 BusrAsil2019 mavi de çıkabilir küçükken benim gözlerim maviymis sonra değişti babamın gözleri de mavi kız kardeşim in de abimin de renkli bakalım hayırlısı 😊
Turunculu Iydrnjg bizim ikimizinde yeşil , benim tarafım hep renkli gözlü bebişimiz nasıl olcak acaba ☺️
Busra5354 Minnosaannee aman benim ki merak saglıklı sıhhatli olsunlar da gerisinin önemi yok aslında. 😍🥰
Evhamlikurabiyeanne Esimin de benim de gözler kahverengi büyük kızımız maviş 2 aylik olmak uzere olan bir kizim var onunkiler de su anlik mavi ama degisecek gibi sanki ilk kızımın gözleri onun gibiyken daha acık renkti
HuzurDenizim Eşimin kahverengi , benim elâ 😊 minnoşumuzun gözleri ne renk olacak onu çok merak ediyorum 🌺🤗
Fundaaaaa Iydrnjg ikimizinde kahve çok açık kahverengi iki oğlum yeşil gözlü 😂 bakalım kızımız nasıl olacak
Rosemihra Iydrnjg Benim Ela eşimin kahverengi kızımız olacak nasipse 🥰 annem babam abim babaannem hep yeşil gözlü . Eşimin tarafı hep kahve
Alya-veanne melissannesi benimde eşim ela benim kömür karası 😂 ultrasonda bana benziyordu bence kahve olmuştur hiç şansım yok . Aman sağlıklı olsun başka bisey istemeyiz sonuçta kahve de güzeldir bari gözü büyük olsun diyorum eşimin gibi şekli benzesin badem olsun bu sefer de😂😂
melissannesi Alya-veanne ah o gözler zaten çok güzel geliyodur eminim.🌸 Sağlıkla gelsin benimde kızım babasının kopyası göz rengi ben🤭☺️