Anneoluyorummp Iydrnjg Benim gözlerim ela yeşile çalıyor eşimin kahverengi kızımız oldu kara kara zeytin gibi gözleri var hiç değişmedi bakalım ikincisi nasıl olacak 😄
Curious Busra5354 ay aynen bizim de öyle, benim yeşil, eşimin koyu kahverengi ve oğluş bekliyoruz 🙏🏼💙 Önce sağlıklı olsun da ama gözleri de bana benzesin istiyoruz 😂
Busra5354 Iydrnjg evet öyle olmuş tek fark benim koyu yeşil olması. Çok merak ediyorum nasıl birşey çıkacak ortaya 😬😂
Iydrnjg Busra5354 benım kızımın gözleri Ela gece gündüz değişiyor 24günlük bebeğim var o da suan yeşil babasına cekmiş 😅iki kızım var bırı 4yasında bırı 24günlük
Minnosaannee Busra5354 ablam ve eniştem yesil gözlü. 4 çocuktan hiç biri onlara çekmemiş 😅 çok da umutlanmayın bence 😅😅
Busra5354 Iydrnjg Allah çocuklarını sana bagışlasın anneli babalı büyüsünler🤲🏻🤗. Maşallah. Benim ilk çocugum son 10 günüm kaldı🥰
Miniklerinannesiyim Iydrnjg eşim kahverengi ben kahverengi kızım yeşil dogdugunda maviydi 1 yaşından sonra yeşile döndü ama bazen renkli giyimce gri gibi oluyor tuaf bir rengi var her gören söylüyor 🤣
Asi_07 Iydrnjg benim kahverengi eşimin ki yeşil oğlum kahverengi kızımın göz rengi ne olucak acaba ☺️
Alya-veanne melissannesi benimde eşim ela benim kömür karası 😂 ultrasonda bana benziyordu bence kahve olmuştur hiç şansım yok . Aman sağlıklı olsun başka bisey istemeyiz sonuçta kahve de güzeldir bari gözü büyük olsun diyorum eşimin gibi şekli benzesin badem olsun bu sefer de😂😂