Bengo Kızlar neredeyse son 1 haftadır bebek hareketleri çok azaldı önceden fıldır fıldır hiç durmayan bebek bu aralar sakin ve sanki hep uyuyor gibi tatlı falan yiyince de hareketlenmiyor ne yapmam lazım ya
neslsah-1 Bengo yeri datalıyo artık canım ondan twkmelerin yerini ittirmeler alıyo hateketini hissediyosan iyi dönme gibi kıpırdama gibi
neslsah-1 Bengo geceleride i öyle benm bebeğim genelde geceleri uyanıyo gündüz uyuyo bazen gece gündüz uyuyo ama mutlaka dediğim gibi dönme olsun itme olsun sanki kahma gibi yer değiştirmesini hissediyorm
Bengo neslsah-1 geçen hafta doktoruma söyledim şekerli su serum verdi hareketlendi ama sonra yine hareketleri azaldı
Bengo neslsah-1 yani şuan mesela hareket var hissediyorum ama böyle belli zamanlarda oluyor karnım aşırı gergin gündüz hiç hissedemiyorum zaten eskisi gibi değil yani hatta bazen organlarımı sıkıştırdığını da hissediyorum ama eskiden çok çok daha hareketliydi
neslsah-1 Bengo benmde aynı canm korkma uyku düzenleri tam anlamıyla olmadığı için öyle gün içinde çok yoğunsam örneğin ev işi vs uyanıyo gece uyuyo ama wrtesi gün mesela gece uyumamış gibi gene uyuyobazen çok net hissediyorm hareketini bazen çok uyuyo normalmiş doktorm öyle dedi yerleri daralıyo artık 3 kiloya yaklaştılar ondan bide kasılmalar vs de giriyo işin içine haliyle normal yani
neslsah-1 Bengo bnde gebelil şekeri var o yüzden çok tatlıyavs gidemiyorm ama endişelenme hafifte olsa günde 6 7 hareket hissediyosan korkma
neslsah-1 Bengo ve inan bebeğin içerde balık gibi çırpınmasından tut karnıma dokunduğumda elime gelen yerlerine kadar doktora soran biriyim 😅 için rahat olsun ALLAHIN İZNİYLE AZ KALDI KAVUŞMAMIZA 🤲🏻🤍🌸🥲
Kbrumt68 Canım normal küçüçük bi alan kaldı ona zaten vurmaz artık sadece oynama hareketi gibi hissefiyorsundur, 37. Haftadayım benimkide belli saatler hareket ediyor geri kalan saatler uyuyor genelde ama yinede günde 10 hareket say tüm gün boyunca