dora2110 Kızlar iyi geceler genetik test sonucum böyle çıktı trombofili paneline doktor baktığında bi sıkıntı yok dedi ama 2 ekimdeki sonuçları henüz görmedi bi de kromozom testinin sonucu henüz çıkmadı , bu sonuçlar normal mi bilgisi olan var mı
Edaerva dora2110 bildiğim kafarıyla genetik sonuçlar e nabıza düşmüyor elden alınıyor o yüzden bilgim yok
SM5534 dora2110 genetik test sonucu daha doğrusu kromozon analizi sadece çıktı yazar ama raporu doktordan almanız gerekiyor tronbofoli testiniz evet normal çıkmış kan pıhtılaşmanız yok güzel
Edasusari dora2110 bana da mesaj geldi genetik sonucum çıkmış diye ama e nabızda görünmüyor. Nerden bakabilirim? Bi de genetik doktoruna randevu bulamıyorum 🤦🏻♀️
Mor-kelebek Genetik testinde açlık tokluk fark ediyor mu acaba yarın benimde randevum var @dora2110 @Edaerva
Hhh03 Mor-kelebek ben aç gitmiştim neolur neolmaz diye eşinle beraber gidicen buarad canım ondanda kan alıyolar
SM5534 Edasusari testi yaptırdığınız hastaneye gidip ordan size kâğıtları veriyorlar kanı verdiğiniz vezneye gidip orda yardımcı olurlar
Mor-kelebek Hhh03 eşime de randevu aldım ama şehir Hastanesi’ne gidicem kendi doktorumdan kağıt alamadım bir kimyasal bir kürtaj var test yapar dimi kağıt almama gerek var mı acaba
Edaerva dora2110 genetik ve kromozom sonuçları elden verilir biz de yaptık tahlillerden anlamam ama genelikle e nabıza düşmez
dora2110 Hhh03 pıhtılaşma çıktı doktor pıhtılaşmada problem yok dedi eşimle beraber tahlil yaptırdık zaten 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğiz inşallah bir problem çıkmaz