1mehlikaa Kızlar e bebekten tulum veya zıbın alan var mı kalıpları nasıl acaba bebeğim kış bebeği aralk sonu doğum yapacağım nasipse tulumları ve zıbınları kaç aylık almalıyım sizce ben bir tık büyük olsun istiyorum ilk kızımdan kalma 3-4 tulum var çünkü
Busra6691 1mehlikaa Tulum alirken ayaklari açık olanlardan alin digerleri cabuk kuculuyor ama zıbinlari gayet saglam ve kullanisli zaten esnek kumaş 0 3 alsanda baya kullanirsin.
gizem3435 1mehlikaa ebebekten çıtçıtlı badi alıyorum bebeğime ama hiçbirinin bedeni birbirini tutmuyor. 1-2 yaş fark var aralarında ama boy ve ebatları aynı mesela. Yanlış yaş grubu mu basıyorlar anlamadım. Kalıpları da genelde küçük zaten.
BerivanLina 1mehlikaa bende e bebekten aldm tulumlari dediginiz gibi kaliplari banada kucuk geldi o yzdn 3-6 aldm cogunlukla
denizleo09 Ben çoğu şeyi e bebekten aldım bence kalıplar küçük ya da ben yeni doğan bebek boyutunu unuttum da gözüme küçük görünüyorlar :)
Susu13 denizleo09 benim de 2. Gebeliğim banada tam tersi yenidoğan tulumlar büyük geldi gözüme ya :))))
ngksu Ben zıbınlarını bile 3 aylık almıştım yenidoğan hiçbi şey almayın derim büyük olsun daha iyi bide fermuarlı almayın kat kat olup çocuğun ağzına kadar çıkıyokar hiç kullanışlı olmuyo
1mehlikaa ngksu fermuarlı dediğiniz tulum mu ilk kızımda fermuarlı kullandım bir sıkıntı yaşamadım ama yine aklımda olsun teşekkür ederim 🥰
denizleo09 1mehlikaa bende :( bugün yıkadık ütüledik hastane çantası hazırladık sözde dünyanın kıyafetini almıştık bi baktık ortada doğru düzgün hiçbir şey yok yine eksikler çıktı
1mehlikaa Busra6691 ayakları açık olandan var diye kapalı alayım dedim 2 tane aldım büyük aldım umarım çokta büyük olmaz 3 aylık aldım ama giyer herhalde
Minikkalp19 Benim ilk bebeğim olacağı için inşallah ben yenidoğan da aldım. Kendi içinde bile kalıp farkı var ebebekte. Ben iki tane yenidoğan aldım internetten sitesinden sipariş verdim biri daha büyük mesela
1mehlikaa Minikkalp19 evet kalıpları değişiyor gerçekten belki kumaştan ötürü bilmiyorum ama bakalım gelsin göreceğim
1mehlikaa gizem3435 aaa bende iki kızıma da aldım çıtçıtlıları 9 ay aldım ama bakalım çok büyük olursa alırım 6 aylık olanından yine