aden026 Yarın yani 4 Ekim’de planlı sezeryanımız var ve heyecan başladı… Nasıl bir hayat bizi bekliyor, çok heyecanlıyım…. şu ana kadar sakin kalmışken, stres yapmamaya çalışıyorum 🥹
Echanim aden026 stres heyecan gayet normal hayırlı güzel doğumların olsun inşallah sağ salim kavuşursunuz bebeginle😊
Alya-veanne aden026 güzel doğumlar diliyorum çok haklısınız hiç endişelenmemek mümkün mü ama eminim bebeğinizi görene kadar sürer sonrasında dünyalar sizin olur 💕🙏🏻
Entige Tam 1yıl önce benim oğlumda sezeryanla bu tarihde doğdu çok farklı hissler yükleniyor insana endişe stres her şeye yetişme bebeği kimseye emanet edememe annelik çok farklı Çok güzel rahat amelliyat sürecim geçmişti İnşallah sizinde çok güzel geçer sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız🌸
aden026 Entige inşallah çok teşekkür ederim, sizin ki gibi güzel rahat bir ameliyat süreci geçirilip oğluma kavuşurum bende🥰
Zehrayza Bende 4 Ekim de planlı sezaryen olacağım hem biran önce gelsin istiyorum hemde yaklaştıkça korku yükleniyor 🤦🏻♀️