Zeynomsu Beril16 o zaman sana cybex tam ideal. O kadar hafif ve küçükki . Twist olan. Kabin boy zaten
Nurrrr10 Ssozdmr ayyy benim dün geldi yoyko ultimate travel sistem aşırı beğendim o kdr şık ve kaliteli ki
Cosimaniehaus Ssozdmr huggy revo 5in 1 aldık. Hafif, şık ve fiyatı biraz daha uygun benzerlerine göre.
Melike1001 Ssozdmr daha biz başındayız ama araştırmalarıma göre joie litetrax alacağım travel sistem istemiyorum arkadaşlarımda var kullanırken zorlanıyorum. Yeni doğandan 25 kg kadar kullanılıyormuş
Ayaz_Aybars_mom Ssozdmr kraf kabin boy almistim ben hem rahat hem pratik bavul gbi tasiyorsun katlayinca cok hafif oluyor 😊
ideemirel Ssozdmr kızımda joie litrax3 almıştım ilk 6 ay kullandık bi daha kullanmadım ondan sonra chicoo goody plus aldık muhteşem bi araba şimdi allah nasip ederse oğluma da kullanacağım
Melike1001 Ssozdmr evet araştırmalarımdaki en önemli şey oydu. Joie nin başka arabaları da var ama 15 22 kg değişiyor en fazlası litetrax
Ozlemerikci543450 Ssozdmr Kraft napoli mağaza da kaliteliyim diye bağırıyordu alacak olsam kesinlikle başka modele bile bakmazdım