Arkadaslar öykümü cok uzun yazacagim gebelik isteyenler okusun sıkılırsiniz yoksa :( Öncelikle IZMIR de DEVLET HASTANESİ olup memnun kaldığınız kadın dogumcu var mi. Benim icin cok onemli ozele gidemeyecegim…..belki gebelik geciren biri de okur yazimi o yuzden sormak istedim. Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır gebelik istiyoruz. Gercekten bu isin bu kadar stresli olacagini düşünmemiştim. Ama ben size yaptığım seylerin hepsini yazmak istiyorum bir gun hamilelik olusursa kesinlkle yazacagim dedim çünkü yaklasik 1 yıldır burada umutlandım lekem gelirdi onu her ay yerleşme kanamasina baglayip sonu husran ile biterdi ve regl olurdum… suan 5 haftalik gebeligim var allahim insallah saglikla ilerlemesini nasip eder nolursunuz dua edin 🙏 Evet öncelikle bende her gebe kalmak isteyen anne adayları gibi kim burada ne uygularsa onu yapmaya başladım. Sogan suyunu cok okudum onu yaptım sanirim haziran ayinda yaptim ve temmuz ayında adet oldum size anlatamam hiç bu kadar kanamam olmamisti afedersiniz o kadar cok pihti geldi ki ped yetistiremiyordum bir de calisan biriyim kıyafetime kadar cikti kanamam yani sogan suyu saracoglunun dediği gibi yaptım bana yaramadi daha sonra burda yine okuduğum sey hayit otu cayi ve macunu hatta aslan pencesi cayi aldım 3-4 gun sanırım yaptim ama sabah aksam ac karnina yapmak etmek durumu oldugu icin istikrarli olamadim. Sadece hayit macununu bir sure hergun gunde bir defa tukettim ama faydasını goremeyince biraktim onu da… neyse artik kadın doguma gitme vakti geldi dedim izmir de bir semt poliklinigine randevu aldim şadiye mavi isimli dr kadın cok ters biri ama onun tecrübe ve bilgilerine muhtacim.. benim zorumla muayene etti alttan bir sorun görmedi smear aldi hatta kan verdim ve prolaktin yuksek cikmisti aylar oncesinde prolaktin yine yuksek çıktığı icin artik onu nasıl düşüreceğimi bildigim icin dert etmedim çünkü o da gebeliğe maalesef engel neyse bir de adet olunca gel prolaktine yine bakalim dedi verdim adet iken ve sonuc guzel cikti allaha şükür ama smear sonucum ASCUS geldi korkuttu tabi beni hpv 16 -18 ve diger tipler negatif geldi eger ascus ile ve hpv bilgisi olan varsa basindan gecen birseyler yazip akıl verirse cok mutlu olurum. Neyse şadiye hanım agustos ayinda fitil ve antibiyotik yazdı kullandım. Bu süre zarfında cok ozur dilerim ama düzenli namaz kilan biri değilim affiniza siginiyorum ama nerdeyse hergun elimden geldiğince gunde 1 defa namaz kildim dua etmek istedim tesbih cektim yasin okudum bunu son 3 ay yaptım cok dua ettim uzuldm agladim ama kafadan atinca oluyor yaziyor herkes tamam ama kafadan da atilmiyor ki 4 yildir evliyim hic anne olmadim. Ve en huzur bulduğum sey elimden geldiğince meryem suresi actim youtubeden o kadar etkiledi ki beni hikaye hungur hüngür ağladım hayaller kurdum… ve inanmayacaksıniz ise giderken size yemin ederim nerdeyse hergun hamile görüyordum hatta dayanamayıp 3-4 kişinin yanına gidip dua istedim… neyse konuya gelelim ascus çıkınca bana fitil antibiyotik yazmıştı kadın dogumcu kullandım agustos ayinda ve bana kadin ilişkiden sonra kalkma sabaha kadar yat dedi. Bende normalde ilişkiden sonra 2 saat sonra falan kalkardım takvim programı indirdim 3 ay önce gerçekten adet tarihini duzgunce söylüyor adetim düzenli sadece döngü 1 yada 2 gun değişir uygulamanin yuksek gösterdiği zamanlar 5 gece ust uste iliski oldu ama orta ve dusuk dedigi zamanlar yapmadık yaptıysakta 1yada 2 dir normalde hiç boyle yapmamıstk sperm kalitesi dusmesin diye herkes öyle yazmis çünkü ama ilk defa eylül ayinda boyle birsey yaptık ve esim popomun altinq yastik koydu ve bacaklarimi elleriyle dik yapmasını istedim 3-5 dk dik tuttu…. sabaha kadar kalkmadim ama o kadar rahatsız oldum ki dol akıyor ayiptir söylemesi yani zorlandim ama denemem lazimdi neyse dongumun 23. 24. Gunu leke bekliyorum yok 24. Gunu aksam gelir dedm gelen giden yok dayanamadım test aldim erken gebelik silik cıktı güvenmedim çünkü aylar oncede silik cikmisti. 25. Gun test yaptım biraz daha koyulasti allahimmm hamile miyim diye nasil mutluyum neyse 26. Gun oldu yine cift dun ku gibi koyuluğu sonra 27. Gun yaptım bu sefer ikiside koyu oldu…. normalde 27. 28. Gun dongu de adet olduğum olmuştu ama öncesinde benim hep ama hep leke gelir adeti ordan anlarim testte artik koyu olunca allahim ne buyuksun dedimmm evde oturup calismasam daha kotu kafayi yerdim…birkac gun once devlette birseyler uydurup yalan söyleyip kan verdim beta 1368di adetin gecikmesinin 5. Gunu verdim kani…. dun ilk defa dokuz eylule gittim muayeneye ne yazık ki alttan muayene etti burda olumsuz seyler yazan da var alttan bakilmaya alttan baktı ve sadece kese var dedi 5 haftalik biraz erken gelmissin dedi insallah bebek olusur ne olur dua edin ben kendim icin o kadar cok hamileye dua ettirdim ki ne büyüksün allah’ım isteyen herkese nasip et diyorum… dokuz eylül de ki muayene eden kadin doğum asistan dr soru Soruyorum biraz ters yasak birsey yok herseyi yapabilirsin dedi ve iliskiye girmek şuan serbest eger kanama gelirse acile basvur dedi allah bizi bunlara muhtaç etmesin iyi dr lar ciksin karsimiza… VE benim aklima takılan acaba smear de ascus cikti ve yogun inflamasyon var tedavi yazilsin yazmis patolog rapora acaba hamile kalmami kolaylastiran sey enfeksiyon gittigi icin mi oldu yoksa sabaha kadar kalkmayip yuksek zamanlarda ilişkiye girmek mi oldu bilmiyorum tek istediğim allah isteyen herkese nasip etsin ve gebeliğim saglikla ilerlesin dualarıniza talibimmm