gozdeee_karaaa bundan 4 yıl öncesinde bana da teşhisi konmuştu ama çok kötü durumdaydim yani yan etkilerini çok ciddi yaşadım. Daha kötüsü muhakkak vardır ama yüzümde devasa asla geçmeyen sivilceler, c
Çok ciddi saç dökülmesi ses tellerimde değişme ve tabi en önemlisi adet düzensizliği. 3 4 ay olmadığımı bilirim. Birde aşırı kilo artışı ama hani mutfağın önünden geçsem 3 5 kilo alır cinsten, Psikolojisi çok ağır gerçekten. Aynaya bakmak bile istemiyordum. İlaç kullandım 6 aay kadar. Ama ilaç sadece geçici çözüm. 5 ayda 27 kilo verdim günlük 2 saat yuruyus artı egzersiz ve tabiki diyet ile. Ondan sonra her şey düzene girdi hemde hepsi. Bebek gibi oldu o sivilceli yüzüm. Çocuğun olmaz dediler ayrıca. Allaha çok şükür Rabbım isteyen herkese nasip etsin eşimle bebek düşündüğümüz ilk ay gebe kaldım. Yani tecrübeyle sabit eğer kilo probleminiz varsa önce Ondan acilen kurtulun yoksa bile düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenmek zorundasınız. Bu ikisini yapin her şey yoluna girecek göreceksiniz 😇