eliiif Kizlar bu emzirme sudyeninin bedenini nasil seciyoruz? 36.haftamdayim 38de sezeryanla dogum yapicam. Normal taktigim bedende aldim emzirme sudyenini tam oldu ama kuzenim bence normalde taktiginin bi beden buyugunu al dedi bilemedim
YeniAnne55 eliiif bencede bi beden büyüğü daha iyi çünkü ozaman sütten dolayı şişkin olucak daha çok rahat edersin
AygyulSina eliiif buyuk al gogusler oluyor balon gibi bende kucuk beden aldim suan iyi gelmiyor kulanamiyorum
Tulayeyup eliiif canım doktorun ne zaman sezaryen olacağına karar verdi ve neye göre karar veriliyor.
TugceArslan eliiif Eğer o sütyeni aldıysan istersen kopçaların birleşim yerine takabileceğin aparatlar satılıyor. Ben o şekilde yaptım alışveirşimi
Tubakrts Canım valla 23 haftalık hamileyim normalde 85 kullanıyodum ama göğüslerim çok büyüdü taşıyodu sütyenlerimden lömbür lömbür bende bugun gittim emzirme sütyeni aldım nasılsa lazım olucak almışken direk öyle alıyım diye. 95 tam oldu bence dene öyle al
eliiif Tubakrts tatlim 36.haftamdayim 2hafta snra dogumum var normalde de 80 takiyordum simdi de 80 tam oldu ama daha siser mi goguslerim bilmiyorum
eliiif Tulayeyup canim doktorum karar vermedi ben verdim. Sezeryan olmak istiyorum ben dedim tamam dedi
Tubakrts eliiif o zaman 85 al ben ce şişebilir sütlenince diye düşünüyorum büyük olurda çok önemli değil kullanırsın ama küçük olursa sıkıntı olur rahat edemezsin
Hanus eliiif 1 tane bir beden büyük al bir dene, fazladan alma şimdilik. Sonra hangisinin uygun olduğunu düşünürsen ona göre hareket et. Ben de bir beden büyük alıcam çünki emzirirken şişiyor göğüsler