Yabe Ben 17 haftalık hamileyim çalışma saatlerimden dolayı sağlık ocağına sadece bir kere gittim onda da kan verdim ve bir daha gitmeye fırsat bulamadım izin alma konusunda da çok rahat değilim açıkcası yapılması gereken aşıları yaptıramadım doktoruma da söyledim ama bir sıkıntı olmayacağını söyledi sizce bir sorun olur mu ?
ulkukrts Yabe gerekli mi aşı mı acaba ya beni de çağırdılar sağlık ocağından ayın 28ine açıkcası korkuyorum biraz aşıdan💓😂
hohomoromu Yabe Tetenoz amelıyat sırasnda veya normal dogun sırasında kesılıyır dikiliyor kullanılan aletlere karsı korudugunu soylemıstı benım hemsırem herhangı bı ıhtımale karsı oyuzden onemlı bence muhakk yaptırın gecte olsa 😇😊💙👣
Yabe ulkukrts beni aradıklarında takibe başlamamız lazım dediler gittim kan verdim sonrada gitmeye vakit bulamadım ama yapılması gerekiyormuş tetonoz aşısı falan
ulkukrts Yabe Aynen bende takipteyim sağlık ocağın da aradılar gitmem gerekir o zaman sağlık açısından 🙃
Yabe ulkukrts hormon testi tiroit testi kan testi idrar testi falan yapıyorlar aynılarını hastanede de yaptılar çok şükür bişey çıkmadı sende de çıkmaz inşallah bişey 💕
ulkukrts Yabe evet onları hastanede yaptırmıştım 3 hafta önce hepsini o raporlarla gittim sağlık ocağına o yüzden kan vs almadılar çok şükür bir sıkıntı çıkmadı💖