Kbryyy Kızlar 36 haftalığım, bebeklerimin ikisi de baş geliş pozisyonunda. İlk evladımı da suni sancı ile normal doğum yaptım. Şimdi normal yapmak istiyorum. Acaba benim gibi düşünen var mı ? (Benim çift yumurta ikizi)
Zeynomsu Kbryyy ben çok görmedim hatta hiç görmedim ama yapılıyor. Riskli bir durum diye biliyorum sadece ama hekiminiz yönlendirir sizi zaten
Feyzanurguc Kbryyy kuzenim öyle doğuracaktı çift yumurta ikizlerini ama biri dönüp diğeri dönmediği için sezeryan oldu
hulya98 Kbryyy evet yapabilirsin neden olmasın işin ehli doktor olsun tabii annem ve babaannem ikiz doğurdular normal yolla
Samberf Kbryyy benim de ilk gebeliğim normal bu ikinci gebeliğim çift yumurta ve bende baştan beri normal doğum istiyorum tabi doktorlar pek yanaşmıyor bakarız gibi konuşuyorlar ama yurt dışında kesinlikle doktorlar normal doğum yaptırıyor ikizleri de
Ebbruc Kbryyy pozisyonları elverişliyse yapabilirsin tabi. Benim eşimin anneannesi iki tane ikiz doğurmuş ikisi de normal doğum ve evde yapmış 40 yaşında en küçükleri. O şartlarda yapıldıysa iyi bi ebe, doktorla falan yapılabilir bence
YaseminTomar Kbryyy 34+2 çift yumurta ikizlerine hamileyim benimde ikinci gebeliğim ilk doğumumda normal doğum olmuştu ikizlerimde normal doğum olacak inşallah doktorumda normal doğumu destekliyor şuan ☺️