Defne112 Kkubraaa vardır o yavrununda bı kısmeti öyle düşünmek lazım.bi kaç yıl kendinizi toparlamak zor olur sadece olsun annelik delilik zaten
Madamelf Benimde aynı gün sabah saat 8 de ilk bebeğim çok heyecanlıyım ve korkuyorum bir yandan da açıkçası 😥 pazartesi de anestezi doktoru ile görüşmeye gideceğim 🙏 hepimiz sağlıkla acısız ağrısız bir şekilde kavuşalım yavrularımıza inşallah ♥️♥️
Aysegl07 Zeynep1990 teşekkür ederim iyiyim çok şükür özelde dogum yaptım belden uyuştum sonrada agri kesiciler fln iyi geçti ameliyatimda tüplerimi de baglattim bebeğimde iyi sağlıklı çok şükür darısı sizlere olsun inşallah
Alevusta Aysegl07 kaç haftalık doğum yaptınız acaba sezeryan mı oldunuz? Sağlıcakla büyütün inşallah benimde pazartesi günü inşallah 2. Sezeryan doğum olacak ama 37+2 günlük çok mu erken bilemedim ama karnım aşağıya çok çabuk düştüğü için çok zorlanıyorum
Ebrar1309 Bende 10 ekim sabahı sezaryen olacağım çok heyecanlıyım ilk bebiş🥲 birbirimize dua edelim anneler 💞
Aysegl07 Alevusta 38 2 de aldı doktorum üçüncü sezeryan olduğu için iki gün daha erken aldı ikinci çocuğumu da 38 5 te aldı doktorum bir gün bir gündür ebek icin düşüncesinde** doktorum bir hafta daha dayan canim