servansmom havaların serinlemesi ile soğuk mu aldım, bebek hızlı ağırlaşmaya mı başladı normal mi anormal mi neden olur bilöiyorum gece uykumdan uyandım özellikle sola yatınca oluyordu. başına gelen türevini yaşayan var mı acaba?
Gamzeli-annee servansmom bende de durumlar aynı dün ki ağlama noktasına geldim bi anda vajina üstünde katılımda ağrı başladı hareket edemedim şükür geçti gibi ama üşüttüm bende galiba 🥺
Umudummmm servansmom 20haftalık benimde son 1haftadır sol tarafa yatınca batma gibi mi desem böyle değişik bir ağrı kalkınca geçiyor ama gece hep uyandırıyor beni inşallah kötü bir şeyler olmuyordur
servansmom selencinaar üçümüzde de aynı olduğuna göre üşüttüğümüzü umut ediyorum. allahım bidaha yaşatmasın çok keskin acı veriyor çok dikkat edin çorabınızı giyinin ceketini terliğinizi giyinin. rabbim şifamızı versin 🤍🌚💐
servansmom Gamzeli-annee üçümüzde de aynı olduğuna göre üşüttüğümüzü umut ediyorum. allahım bidaha yaşatmasın çok keskin acı veriyor çok dikkat edin çorabınızı giyinin ceketini terliğinizi giyinin. rabbim şifamızı versin 🤍🌚💐
Gamzeli-annee servansmom amiin çorapsız da gezmem ama bi anda soğudu havalar ondan çarptı bence inşallah tez zamanda düzeliriz☺️
Merveeildeniz Haftamdayım benim kızım çok hareketli ve ters dönmüş ters döndüğü için kaşık bölgeme çok ağrı ve baskı yapıyo kafası
Havva433 Abgu bende 17 haftalık benim de uzaninca düzelen kalkınca ağrıyan kasik ağrım var doktor normal dio siz ne yaptınız
Aloudn Havva433 Bende 17. Haftaya girdim 2 gündür gaz sancısıyla beraber kasık ağrısı çekiyorum nasıl geçiçek bilmiyorum kasığımda sürekli bir ağrı hissediyorum
Havva433 Aloudn evet evet benim de aynı yemeği biraz fazla kaçırinca başlıyor kayısı kurusu Hoşap yapın için en güzel çözüm hem sağlıklı artık öyle idare edicez
Aloudn Havva433 Kefir içiyorum inşallah faydası olur dediğinizde yapıcam çok teşekkürler yatakta donemıyorum bile geceleri sabak tuvalete cıkınca biraz da olsa rahatlıyor gibi hissediyorum