Gizem-uzum bu platformda şunu anladım herkesin bünyesi farklı gerçekten belime yapılırken ilk de irkildim istemsiz sonrasında tekrar denediklerinde yapabilmişlerdi tamamen bayılmadığım için çok mutluyum bebeğim gördüm Öptüm sevdim sonra giydirdiler ilk yürürken ilk Duş alırken zorlanmadım ayak ta gezinirken daha iyiydim yattıkça kalkışlar daha sıkıntılı oluyor o yüzden bol bol yürümüştüm hiç yatmadım desem yalan olmaz herkesin bünyesi farklı Hatta misafir gelince beni bilerek uzattırıp hizmet ettirmiyorlardı Nazar olacağım diye o zaman 25 yaşındaydım şimdi 31 bakalım bu sefer nasıl olacak hiç bilmiyorum ama fazla kafaya takmamak lazım. bol bol dua etmek gerekiyor bence insan kötü düşündükçe başına geliyor daha çok çağırıyor diye düşünüyorum. hiç olmamışlara da bir tavsiye isteyen olursa da ilk kalkarken Evet biraz zorlanıyor insan ama sonrasında bol bol yürüsünler yürüdükçe insanın vücudu alışıyor bünye daha çabuk toparlanıyor ödemlerde hızlı hızlı gidiyor Bir de ben acil sezaryen alınmıştım O yüzden doğum sancısı vesaire çekmedim yani bünyem Yorgun değildi belki o yüzden de daha çabuk toparladım öncesinde belki sancı vesaire çekip sonrasında doğuma girseydim yorgun olabilirdim Herkese hayırlı doğumlar dilerim