gktgmom Kızlar bestlak damlayı nasıl kullanıyorsunuz acaba sütünüzde artış oldu mu etkisini gördünüz mü öncesinde mamsel still-tea anne çayı içiyordum ama bestlak damlayıda çok öneren vardı bu yüzden denemeye karar verdim siz bunun için neler yapıyorsunuz
Ebbruc gktgmom bende işe yaramamıştı damla. Su içmek, uyumak ve az stres daha iyi geliyo süt artımına
Rumeysacosarr gktgmom evet ben. Kullandım ve çok memnun kaldım artış da olmıştu bi bardak suya 15-20 damla damlatıp içiyordum
prensesimveannesi gktgmom bende ilk kızımda 2 kutu falan bitirdim bestlak damlayı çok memnun kalmıştım 1 bardak duya 20 damla damlatıp içerdim tadı rengi kokusu falanda yoktu
Ebbruc gktgmom su içmek gerektiği için suya damlatarak içiyodum ben , tadı kötü değil zaten güzel bi tadı var. Ama 2 yıl oldu ben kullanalı kaç damlaydı hatırlamıyorum
gktgmom Ebbruc tadı var mıydı peki suya damlatıp içtim ama bir tat alamadım rengi var mıydı sizin damlanızın
gktgmom Rumeysacosarr rengi var mıydı aldığınız damlanın benimki su gibi suya damlattım bir tatta alamadım ama normal mi acaba
Ebbruc gktgmom böyle zeytinyağı gibi bi rengi vardı ama suya damlatınca tad alınmıyo direk ağzına da damlatabilirsin
Rabiul gktgmom ben anlamadım etkisi var mı yok mu içince de aynı içmeyince de aynı bazen bir tık daha cc farkı oluyor oda normal yani mamselin etkisi daha fazla bende 🤷🏼♀️
gktgmom Rabiul sütüm var bebeğim emiyor kilo alımıda iyi ama ben azalmasın diye desteklemek için kullanmak istiyorum mamselde içtim tadını sevmedim bu yüzden damla aldım bakalım
gktgmom Limonlukekkk canım 2700 doğmuştu 1 aylık olduk 3550 oldu kilosu dün doktorumuza götürdüm gayet iyi kilo alımı anne sütünden devam mamaya gerek yok dedi bende sütüm azalmasın desteklemek için bestlak damla aldım senin bebiş nasıl oldu iyi mi sen nasılsın
Rabiul gktgmom benim bebeğimde meme reddi var sağım yapıyorum azalmasın diye kullanıyorum destekliyorum bazı günler hipp de var bakabilirsin
Limonlukekkk gktgmom iyiyiz canım da emzirme sorunu yaşıyoruz prensesim memenın sadece ucunu emıo canım çok yanıyor sağarak veriyorum mama destekli gidiyoruz
gktgmom Rabiul meme reddimiz yok şükürler olsun ki memede uyuyor hatta doğduğu zaman çok sağım yapmıştım ilk başta mememi tutmamıştı çünkü biberonun meme reddinde çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum philips avent ile sütümü vermeme rağmen mememi zor kabul etmişti bebeğim bir daha asla vermedim doktorumuz mama vermeme gerek olmadığını söyledi damlayı sütümü desteklemek için aldım
hatice_aygun2 gktgmom ben kullandım tadı çok güzel normal içilir artış oldu bende ama ben ek olarak internetten anne çayı almıştım gazınada iyi gelsin çocuğun diye
gktgmom hatice_aygun2 benimkinin bir tadı yok normal mi acaba anne çayıda içtim onunda etkisini gördüğümü düşünüyorum birde damla denemek istedim bebeğim çok gazlı bir bebek değil ayrıca gaz damlası var günde bir kere onu veriyorum zaten