Eda1254 Zuluss yani dikisliyken agriyodu hafif öhhö bile yapamazdim sanki kopuyomus gibi canim yanardı ama norma zamanda niye agrisinki illaki bişey olmuştur bı anda ağrı olmamistir dimi
Eda1254 Zuluss gebelikte oldu bu bebek asagimi indi acaba hani pozisyonuyla ilgili olabilirmi hani gebelikte çeşit çeşit şeyler var benim bebeğim tersti benimde kasigima vururdu çok fena benimde asagi baskı yapardi
Eda1254 Zuluss benimde baskı yapardi ve yürürken agrirdinsurekli tuvaletim varmış gibiydi ve buda beni rahatsız ediyordu özellikle oksururken valan değil ama yürürken agrirdi
Zuluss Eda1254 doktor zaten istrahat verdi uzun zamandır yatıyorum zaten ama ayağa kalkarken oram ağrıyor sadece tuvalete gidip geri uzanıyorum gülerkende koksürürkende ağrıyor
Zuluss LavinsMom yaaa ben ilk gebeliyimde ağrı nedir bilmezdim hiç rahatsızlığımda olmazdı hamile gibi değildim hiç ama bunda çok rahatsız oram hep
Mrvemr3449 Yani ben 17 haftalık gebeyim bende bi kaç defa oldu ama sizin daha ağır bebis büyük belki o yüzden daha fazla ağrı oluyordur