bebeimibeklerken33 Bugün uzun süreden sonra özel bölgeme ağda yaptırdım haliyle çok yanım yandı ve biraz kasıldım. Bebek hareketleri biraz azaldı gibi hissediyorum sizinde böyle oldu mu
gzdcpn bebeimibeklerken33 Kaç haftalıksınız? Eğer doktorunuz herhangi bi zararı olur vs demediyse bi zararı yok karnınızın rahminizin gerilmesi normal..Siz yine de bebeğin hareketlerini takip edin böyle devam ederse bi doktora görünün baska bi durum olabilir..
bebeimibeklerken33 gzdcpn 30 hafta olduk şimdiye kadar ilk kez yaptırdım. Hareketlerini hissediyorum ama canım yandı bebekte hissetti sanırım ya da bana öyle geliyor
bebeimibeklerken33 gzdcpn kuaförde biraz uzaktı yürümem gerekti dönüştede çarşıya uğradım baya ayakta kaldım şimdi daha iyi hissediyorum hareketlerini🤲🏻☺️
gzdcpn bebeimibeklerken33 Psikolojikte olabilir..Doktor yasaklamadığı sürece bi sorun olmaz korkmayın ,ağda yapılırken öne eğilme kendinizi çok kasmak gibi durumlarda kalmadığınız sürece sorun olucagını sanmıyorum☺️
bebeimibeklerken33 gzdcpn yok öyle şeyler olmadı biraz kasıldım haliyle ama çok değil. bencede psikolojik ☺️