Yldrmmmm Bugün farklı bir sebepten dolayı kan vermek zorunda kaldım normalde adet gecikmesinde yapacaktım ama orda betayı da gördüm bat 13 Ekim henüz 10 gün var sizce 2 den yükselme ihtimali olur mu ki
Htcegmndnz1 Yldrmmmm 2 < demiş yani 2 den küçüktür demek istemiş bazı hastanelerin referans değerleri farklıdır 0 olan var 2 var 1.20 var yani < bu işaretten dolayı yoktur diye düşünüyorum tabi hiç belli olmaz nasip kısmet umarım vardır 😊
greybrde iremm00 1.5 ile nasıl öğrendiniz benim 3.4 idi 4 doktora gösterdim adet yaklaşınca beta 5 e kadar yğkselir 5 üstü belgelik dedi ve 3 gün sonra adet oldum
Elif-ada- greybrde cnm benimde 2.93 ten yükseldi 30 Ekim 2.93 1 Ekim ilk kandan 16 saat sonra 5.8 çıktı beklemedeyim şuan bat 3 yarın adet gunum hayırlısı bende yükselmez dedim ama Rabbim öyle demedi Elhamdülillah inşallah istenilen seviyeye kadar yükselir🤲
iremm00 greybrde insan kendi vücudunu bilir benim herzmn 0,2 idi hep böyle gördüm 1,5 le supelendjm ve 4 gün sorna 60 di insna birazda hissediyor
Yldrmmmm Htcegmndnz1 tabiki şuan yok zaten onun bilincindeyim sadece sorum şuydu ama adetime daha 10 gün var yükselir mi çıkar mı diye sordum ben aslında olmadığını biliyorum yoksa