Hanımlar 2 3 gündür düzenli olarak çıkıp güzelce yürüyorum ayrıyetten evde de hiç durmuyorum sürekli hareket halindeyim. Dün en son 1 hafta önce görüştüğüm bir arkadaşım ve 1 ay önce en son görüştüğüm 2 arkadaşımla bir araya geldik. İkisi de göbeğin aşağı inmiş doğumun yaklaşmış olmalı dediler. Hafiflediğimi hissediyorum bir kaç gündür nefes alış verişim vs kolaylaştı ama dün geceden beridir mideme aşırı bir baskı oluyor. Dün akşam uyumadan önce bir şeyler atıştırmıştım gece resmen ağzıma geldi midemdekiler. Sabahtır aynı şekilde yediklerim yine sanki boğazımda gibi sürekli mideme aşırı bir baskı var. Karnım çatlayacak gibi sert ve şiş. Arada sol tarafımdan belimden karnıma doğru hafif sızı gibi sancı vuruyor.
Ayrıyetten akıntı şeklim vs 1 haftadır değişti. Sümüksü beyaz-şeffaf parçalı bir akıntı oluyor. Sık idrara çıkıyorum ve affedersiniz ishal durumu başladı. Sizce doğum mu yaklaşmış oluyor? Daha 34+1 haftalık hamileyim. Doğum tecrübem ve doğumun nasıl başlayacağı ile ilgili pek bilgim yok. Bilgileriniz ve deneyimlerini doğrultusunda yardımcı olursanız sevinirim.