Mervessm Hurma yemeye ne zman başlanmalı , günde kaç tane yenmeli ? Bi kaç kişiden erken doguma sebeb oldugunu duydum bu konuda bilgisi ve fikri olan varmı ?
Svl06 Mervessm hurma acilmayi kolaylastiriyormus canim bende 34. Haftafan itibaren yemeye basladim gunde 3 4 tane yiyorum ama bakalim suan 38+2 yiz henuz cati kontrolum felanda olmadi bakalim bekliyiuz ama faydasi var ablamdan biliyorum
Bebegimbenim Mervessm hayır hamileliğin başından beri hep yedim günde en az 5 tane hiç açılma vs olmadı
Mervessm Svl06 Ben şimdi 30. Haftadayım günde iki tane yiyorum da yine de erken dogumu tetikliyor diye duyunca tedirgin oldum 34. Haftadan sonra günde 5 , 6 tane yenilebiliyomuş aceba ben erkenmi başladim die şüphe ettim
Cemreemine Valla ben hurmayi cok seviyorum hamileligimin basindan.beri de kac kutu bitirmisimdir bilmiyorum 32 haftaligim suan 😁
mutlusena Mervessm hiç alakası yok. Ben iki hamileliğimde de canım istedikçe bol bol yedim. İkisini de 41.haftada doğurdum. Doğum yapmaya yardımcı oluyor ve süt yapıyor. Bu sebeple doğumdan sonra da yemeye devam etmekte fayda var. Ayrıca kilo da yapmadı bende.