Birminik1 Kızlar benim makinanin tuz lambası yanıyordu bende düzenli olarak tuzunu koyuyorum, yine koydum ama lamba sönmedi ve bulaşıklar lekeli çıktı, nasıl geçer başına gelen varmi, tahta kaşıkla karıştırın tuz bölmesini diyor nette ama. Faydası olmadı
Femay Birminik1 boş bir şekilde yüksek ısıda bi çalıştırın makine temizleyiciniz varsa. Tuzda da hiç katılık kalmadığından emin olun karıştırken. Varsa biraz daha tuz ekleyin. Bir de öyle deneyin düzelir umarım
myangelson Birminik1 önceden de hep aynı ölçüde mi dökerdiniz? Az koymuş olabilir misiniz acaba. Ben tuzu koyarken baya ağzına kadar doluyor su gözükmüyor bilmiyorum doğru mu yanlış mı ama öyle yapıyorum 😅
Bademina Benjm de makineme yenibdeterjan aldim gümüş renkli tepsim sapsari vocugun emzigi sapsari ya makine mi bozuldu deterjannmi skntili anlamadim yaaaa
Birminik1 Bademina ısıdan olabilir mi, rengi atmıştır sıcaklıktan, emziği biberon ve emzik temizleyici ile temizleyebilirsiniz
Enfal_06 Bademina emzik biberon alırken üstünde yazıyor bulaşık makinesinde yıkanmaz yıkanırsa renk değişimi olur diye emzik biberon temizliyici ile temizleyip durulayın haftada 1 kaynatın mama biberonu ise
Bademina asyap bilmem ben ilk donemler özel bebek emzik temizleme deterjanı kullaniyordum sonra atmaya basladim makine daha hijyenik geliyor
Betul-97 Birminik1 Olsun yeni bir makine almak var bir sorunu varsa parayla olsa bile yaptır memnunsan
_Mother_ asyap kesinlikle bide emzik biberon elde de yıkanabilir en azından içimiz daha rahat eder plastik ürünler kimyasalın kokusunu daha fazla çekiyor birde
Bademina Birminik1 hep atıyordum ilk defa oldu yaa bu deterjandan sonra ama makineden garip sesler geldi acaba bozuldu mu diye dusundum
Birminik1 1850 pelinduman servisi aradım çözüm önerisi sundu tahta kaşıkla tuz haznesini karıştırın diyor ama. Bunu yapmıştım zaten
Birminik1 Femay iyice karıştırdım uzun bi süre şuan söndü bakalım, boş çalışıyor şimdi insalah temiz yıkar bida da yanmaz😄 teşekkür ederim, ☺