1Anneadayiiii Mel_58 bugün 7 haftalık olduk yaban mersini oldu yavrumm 🫐🥹 bulantı göğüs hassasiyeti var halsizlik sürekli yatmak istiyorum bunları hissettiğime bile oturup şükrediyorum tek isteğim sağ salim bebeğime kavuşmak 😍❤️
umutluanneadayi Mel_58 bol bol uyuyorum 🥲 bide arada lekelenmem oluyor onun dışında sorunumuz yok çok şükür 🙏🏻
nurs20 7 haftalık benimde sürekli uyku hali ve yemek sonrasında mide bulantılarım oluyor koku konusunda da çok hassasım
prensesimveannesi Mel_58 11+1 nisanın son haftaları gözüküyor doğum inin 🥰 henüz hareket hissetmiyorum arada bulantım oluyor onun dışında iyiyim ❤️
Mel_58 prensesimveannesi ilk gebelikse 21. Haftadan sonra hissediliyor ikinci gebelikte daha erkenmiş. Şuan benim ikinci bakalım kaçıncı haftada hissedilecek hareketler
Nurgunay0 8 haftalık yaban mersini kadar hiç bulantım kusmam yok koku hassasiyetim de yok ilk gebeliğim böyle değildi sağlıkla gelsinler inşallah🌸
R-baby 8+3 şükürler olsun şu an için gayet iyiyim yemekten sonra bulantı oluyor sağlıkla gelsin bebeklerimiz ❤️