ZuZuM_22 büyük geçmiş olsun canım. Allah kimseye evlat acısı vermesin inşallah. Allah sabır versin inşallah canım. Doğum yaptıktan sonra 6 ay 1 sene regli olmayan insan gördüm ben. Doğum yaptıktan 1 ay sonra hamile kalanlar bile var. Bazı kaynaklara göre regli olmayan kişide yumurtlama olmaz yazıyor. Bazı kaynaklara göre doğumdan 6 8 hafta sonra yumurtlama görülür yazıyor. Bazı kaynaklara göre de yumurtlama görülmeden hamile kalınmaz yazıyor. Bu insan oğlunun araştırmalar sonucu yazdığı yazı farklı farklı bir çok şey yazıyor. 2 Ocak adet oldum demişsin zannedersem ayları yanlış yazdın. Yeni doğum yaptığın için hormonlardan kaynaklı da testin pozitif çıkmış olabilir. Psikolojik bir şekilde canından bazı şeyler isteye bilir. Seni kırmak ya da ümitlendirmek istemem ama Allah’ın kudretide olabilir. Dediğim gibi doğum yaptıktan 1 ay sonra hamile kalanda oluyor. Sen regli dönemin bittikten sonra bi doktora muayene olmanı tavsiye ederim. Kan tahlili yaparlar büyük ihtimalle. Dönemin Yeni bittiği için de hormonlardan yüksek çıkabilir. Seni asla kırmak incitmek istemiyorum bunu söylememdeki amacım hani kanın yüksek çıkar doktorun gebelik var haftaya kese varmı bakalım der haftaya gittiğin zaman kese gözükmez ise üzülme. Olumlu olumsuz her türlü şeye hazırlıklı ol ve hazır olduğun zaman doktora git canım. Doktora gidersende haber ver bana. İnşallah rabbimin sizin için yazdığı güzel bir alın yazısı vardır. Allah’ım çocuğunun suyu yüzü hürmetine gönlünden geçirip diline getiremediğin tüm güzelliklerin en güzelini nasip etsin inşallah 😘