Pamiramsi Selamın aleyküm hayırlı akşamlar. Ben ilk oğluma doğum yaptım. 10 gün kanamam sürdü 40ıncı gün tekrar kanamam oldu. Oğlum 3 aylıkken hamilelik şüphesine girdim. Eşim ve annem sütün korur yeni doğum yaptın ne hamileliği dedi. Test aldım negatif çıktı. 1 hafta sonra sağlık ocağında kan verdim 0.5 gebelik yok denildi. 10 gün içinde tekrar regli oldum. Ama sütüm azaldı gögüslerim yağlandı hamile gibi hissediyordum. Tekrar test yaptım negatif çıktı. Eltimin yanında hastaneye gittim sonra durumu eltime söyledim. Doktora rica ettim. 5 ay önce doğum yaptım. Kendimi hamile gibi hissediyorum ama regli oldum sıra alsam bakar mısınız dedim. Allah razı olsun Yusuf beyden küçük bebeğin varmış sıra bekleme ultrasonla bakalım varsa gözükür, gözükmezse kan tahlili yapalım dedi ve ben o gün 7 hafta 6 günlük hamile olduğumu öğrendim. İkinci oğluma hamileyken regli oldum. Eczaneden alınan testlerin %50 yanıltma payı var. Sağlık ocağına aile hekimine gittim oda şaşırdı 1 aylık hamileyken kanım bile çok düşük çıkmıştı. Milyonda 1 görünen şey doktorluk hayatımda ilk defa başıma geldi dedi. Sen hayırlısını iste asla umutsuzluğa kapılma.