basakc36 Kızlar nasılsınız doğumuma az kaldı. Zaman çok çabuk geçtiii. Daha dün öğrenmiş gibiyim.Biraz kafamı dağıtmam gerek 🙄 nasıl sakinleştiriyorsunuz kendinizi. Hem bir an önce doğurmak istiyorum hem de korkuyorum ay nolucak böylee
eylulus basakc36 ben de artik yavastan dogurmak istiyorum hem vucudum son zamanlara geldikce baya yorulmaya basladi hem de bebisimi cok merak ediyorum aslinda korkmuyorum ama normal dogum istiyorum en bastan beri tek kaygim bu sezeryan olur muyum diye dusunuyorum bazen
aden026 basakc36 39+0 ile cuma günü sezeryan doğumumuz var. Ben de çok heyecanlıyım sizin gibi bir an önce kavuşmak istiyorum artık yavruma fakat heyecanın yanı sıra kaygılarım da var illaki…. Ve hala inanamıyorum zamanın bu kadar hızlı geçtiğine…
Glchan_34 @basakc36 ben doğum yapalı 35 gün oldu tek endişe etmeyen benim sanırım sezeryan oldum sanki ameliyata giren ben değilmişim gibiydi annem niye bu kadar sakinsin diyordu😂😂
Glchan_34 @basakc36 şaka bir yana kendinizi rahat bırakın sakin olmaya çalışın bu yolun sonunda bebise kavuşacaksiniz artık karninizda değil yanınızda olacak onları düşünürseniz biraz daha sakin olabilirsiniz