NNSKA ben doktorada gitmedim ağustosta denedik hiç belirti yoktu adetim geldi eylülde denedik yumurtlamanin ertesi gününden başladı 7 gün boyunca sürdü belirtiler yok artık dedim bu kadar çabuk mu yani 7 tane test yaptım kan verdim bu kadar belirti olunca yerleşme kanaması olursa alıyım diye Pet taktım ama bi baktım limon sarısı akıntı buraya yazdım direk enfeksiyon diye postlat açılmış internetten baktım enfeksiyon belirtilerine aynı rahimde yanmada vardi koku yoktu ama karında şişlik kramplar karinda ağrı gaz batma seyrime karnım bi ara öylemi gerildiki sezeryan yerlerim yırtıldı sandım oderece tuttu sandım ama adet geldi bu ayda soğan suyu içtim enfeksiyonu falan ne varsa temizliyor hatta kızımda da çişi pembe geldi bir yemek kaşığı onada icirdim ikinci ciste normale döndü ilaç falan kullanmadım zaten cocuk isteyenlerde soğan kurunu yapıyormuş ovulasyon testi aldım bu ay adetten sonra ovulasyina başladım soğan duyu içtim birde çatlama gününü degerlendirdim bir tek Allaha bıraktım vaktiyse hayırlısıyla sağlıkla nasip edecekse ol derse olur artık beklemedeyim