iremdogu220 Merhabalar bugün 16. Haftam bitti ve cinsiyeti öğrenmek için muayeneye gittiğimde görünmüyor küçük dediler halbuki ilk çocuğumda 16. Haftamın ilk gününde kız olduğunu öğrenmiştim. Siz kaçıcı haftada öğrendiniz ?
Asubell iremdogu220 bana doktor 12. Haftada tahminini söyledi 16. Hafta da net söyledi yani görebilir aslında
iremdogu220 Asubell evet görülebilir ama göremiyorlar sinirlerim bozuldu 14. Haftamda erkek gibi görünüyor dediler pipi görünüyor ama kesin değil dediler sonra ki hafta kız gibi dediler bu hafta da görünmüyor dediler anlamadım
_Mother_ iremdogu220 bu ultrason görüntüsü kız bebek ortada görünen kordon pipi olarak düşünüyorsanız sizin kendi görüntünüz yok mu hiç
Aslaninannesi_ Ben 11.haftada öğrendim ama bazı doktorlar pipi ve kordonu karıştırıyor benim doktorum iyi ve cihazı da iyi olduğu için direk erkek dedi ve değişmedi bu ultrason daki bebek kız
iremdogu220 Aslaninannesi_ 14. Haftada gittim erkek gibi dediler 15 de gittim kız gibi dediler 16 da gittim görünmüyor dediler
iremdogu220 Sydaglsen hiç anlamıyorum 14 de gittim erkek gibi dediler 15 de kız gibi dediler 16 de göremiyoruz dediler
Benimminikim iremdogu220 bende benzerini yaşıyorum 14haftalıgiz özel bı klinik vardı makinaları iyi diye oraya gittim erkek gibi dedi 16 haftada netleşir dedi kendi doktorum da erkek gibi ama net değil dedi inşallah gönlümüze göre hayırlısı olsun
100924 iremdogu220 ben net olsun diye 16. Hafta da gitmiştim 16 da öğrendim sizinki göstermemiş olabilir yoksa bellidir