CaglaBaykus Merhaba hanımlar ❤️ 113 kg ile gebe kaldım boyum 175 Haftamdayim 116 kg olduk Çalışıyorum İş yerim epeyce soğuk oluyor kışın. Ben ne giyeceğim 😔 karnım büyümeden bile zor kıyafet buluyordum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
_mooms CaglaBaykus Bende kilolu kaldım diye hamileyken pek birşey almak istemedim üstüme bidaha giyemeyeceğim için 2-3 elbise aldım onunla devam ediyorum. Sende kışlık bol elbise al bence ve ya alt üst takım ne istersen o şekilde idare et.
Nzyl CaglaBaykus trendyol curve,oysho,mango büyük beden,love my body,zaranın oversize kesimleri olan tüm kıyafetleri özellikle gömlekleri iyi oluyor.
Nzyl CaglaBaykus birde trendyolda genç büyük beden mağazaları var yazın oradan aldım tişört elbise güzeldi
CaglaBaykus Badehandekuzey normal kıyafetlerim muhtemelen bir süre sonra olmayacak. Yaz olsa dert değil elbise giy çık
_mooms CaglaBaykus Heryerden alabilirsin kalın çoraplardan karın üstüne gelecek şekilde büyük beden. Karnında bebişi sıkıp iz yapıp seni rahatsız etmesin